Magento webshop verhuizen

Bij een Magento webshop verhuizen komen diverse zaken kijken. Een goede voorbereiding is essentieel. Zo voorkom je dat je op het laatst voor verrassingen komt te staan. Je moet dan ook rekening houden met een aantal belangrijke zaken.

Lees meer

Magento webshop verhuizen wij met je mee

Het laten bouwen van een nieuwe webwinkel is een stevige investering. Niet alleen in geld, maar vooral ook in tijd. Welke internetstrategie pas je toe, wat zijn jouw belangrijkste doelgroepen en hoe sluit jouw webwinkel daarbij aan? Er is niets vervelender dan een website te laten bouwen en vervolgens met handen en voeten gebonden te zijn aan de webbouwer. En dat hoeft niet.

Redkiwi gebruikt Magento als software voor het bouwen van webshops. Magento software is open source software. Je betaalt geen dure licentie voor het gebruik van het content management systeem (CMS). Belangrijker nog, als je van internetbureau wilt wisselen, kun je jouw webwinkel(s) gebouwd met Magento verhuizen naar jouw nieuwe web bouwer (maar wij bij Redkiwi denken niet dat je ooit nog bij ons weg wilt… ).

Magento verhuizen naar Redkiwi

Redkiwi is een Magento specialist bij uitstek. Als je al met modules werkt van Magento, verhuizen we deze graag naar ons bureau. Je kunt bij ons rekenen op uitstekende support en goede begeleiding. We zorgen dat jouw klanten niets merken als we jouw site van Magento verhuizen. In nauw overleg bekijken we of er wijzigingen gewenst zijn in het ontwerp of in het content management systeem. Als jouw webwinkel technisch goed werkt, zullen we ons vooral richten op het genereren van traffic en het converteren van bezoekers naar klanten die daadwerkelijk producten in jouw winkel bestellen.

Wil je jouw Magento verhuizen naar Redkiwi? Bel ons dan voor een afspraak. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn om jouw Magento webshop optimaal te laten functioneren.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

Digital consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.