Magento webwinkel

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat. Create Digital Impact!

Lees meer

Beschikbare modules voor je Magento webwinkel

Één van de voordelen van een Magento webwinkel is dat er vele basis en extra functionaliteiten beschikbaar zijn. Een aantal basis functionaliteiten zijn bijvoorbeeld aanbiedingen maken voor specifieke producten, ruim aanbod betaalmethoden, geen verzendkosten rekenen etc. Deze functionaliteiten zijn allemaal automatisch in te stellen op specifieke producten in je Magento webwinkel.

Daarbij zijn er allerlei extra modules, die makkelijk in te pluggen zijn. Deze extra modules worden ook nog steeds uitgebreid doordat Magento webwinkels gebruik maken van een open source software. De Magento community is constant bezig met uitbreiden en optimaliseren van functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat je Magento webwinkel altijd met de tijd mee kan.

Magento webwinkel makkelijk te beheren

Veel van onze Magento webwinkel klanten ervaren het control panel (CMS) van Magento als zeer handig en gebruiksvriendelijk. Wanneer je inlogt in het CMS zie je direct een overzicht van al je orders, inclusief bedragen, over de afgelopen periode in een grafiek. Dit geeft een goed beeld van de ontwikkeling van de verkopen. Verder is het heel makkelijk om aanpassingen te doen op de producten of nieuwe producten toe te voegen aan je Magento webwinkel. Dit zelfde geldt voor het beheren van je klanten. Het control panel geeft een overzicht van al je klanten met uitgebreide klantengegevens, wat je uiteindelijk kunt gebruiken voor gerichte marketing acties.  Op deze manier wordt het beheren van je Magento webwinkel een leuke bezigheid, zelfs voor mensen die niet of nauwelijks ervaring hebben met het onderhouden van Magento webwinkels.

Ben je benieuwd wat Redkiwi voor je kan betekenen op het gebied van Magento websites? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

Digital consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.