Emerce Digital Marketing Live sessie Redkiwi

Onderzoek in Europa laat zien dat 72% van de marketeers het toepassen van data als hét grootste struikelpunt ziet. De veranderingen in het digital marketing landschap zorgen ervoor dat steeds meer data verzameld kan worden - maar hoe maken we het actionable?

Download ons slidedeck met daarin de handvatten om zelf een data-driven digital marketing strategie op te zetten hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ben je getriggerd door ons verhaal en wil je naast bovenstaand slidedeck iedere maand interessante blogs en artikelen ontvangen? En daarnaast maandelijks één van onze kiwi's beter leren kennen middels een kort interview? Meld je dan snel aan voor onze virtuele brief. Daar kijk je maandelijks naar uit!

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.

Het is tijd voor digitale impact

Een portaal, website, e-commerce omgeving of platform is niets waard zonder de juiste bezoekers. Geen digitale toeristen, maar gebruikers die waarde toevoegen voor jouw organisatie.

Onze kiwi's zijn dagelijks bezig in samenwerking met onze klanten om de juiste bezoekers op het juiste moment in de customer journey aan te spreken en binnen te halen. We werken nauw samen omdat we het namelijk niet alleen belangrijk dat wij je business vergroten, maar ook jouw kennis. Zo kunnen we samen groeien.

Daarbij zijn data, design & techniek onze drijfveren, digitale oplossingen onze middelen. Uitgangspunt is het unieke gedachtegoed van jouw als partner. Alles met maar één doel voor jouw organisatie: create digital impact.  Benieuwd naar ons werk?   Bekijk onze interessante cases zoals HTM, Feyenoord en Babboe.