Diensten

We ontwerpen en bouwen, zo brengen we organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Dit doen we met strategische concepten die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Onze oplossingen zijn uitdagend en gedurfd. Opvallend vooruitstrevend, maar ook heel gewoon. We brengen complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud.

Wij geloven in de krachtige combinatie van design en technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, shops en sites. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT. Wij zijn full service digital agency Redkiwi; digitale denkers en doeners.

Zo maken we impact voor jou

Ons verhaal

  Strategie & advies

  Samen met onze klanten en haar eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, webshops en sites. Hier ligt een digitale strategie aan ten grondslag. Simpelweg beginnen en wel zien waar het schip strand is niet ons ding.

  Meer over strategie & advies

  Concept & design

  Jouw verhaal is uniek. De rode kiwi tussen de groenen. Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie de meest geschikte customer journey. Met onze ontwerpen dragen wij bij aan de impact van jouw organisatie voor jouw gebruikers.

  Meer over concept & design

  Open source development

  We streven naar duurzame en verrassend betrouwbare oplossingen. Goedkoop is duurkoop, geen quick en dirty tricks en altijd vanuit een open mind. Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Wij zetten open source development in om impact te maken.

  Meer over open source development

  Hosting & support

  Na livegang van je website, webshop of platform begint het pas. Actieve, professionele hosting en support is wat wij leveren. We gaan voor een aanpak waarin je online platform de ruimte heeft om te groeien.

  Meer over hosting & support

  Optimalisatie & online marketing

  De digitale wereld is nooit compleet en technologie en gebruikers staan nooit stil. Wel eens 100% conversie gezien behalve die ene test van jezelf? Nee? Dachten wij al. Met optimalisatie en online marketing blijven wij draaien aan de knoppen om nog meer uit je platform te halen, stap voor stap.

  Meer over optimalisatie & online marketing

  Onze digitale oplossingen

  Lees meer

  Platformen

  Met onze platformen maken we gebruikers en technologie weer een team. Alleen dan ontstaat een online ervaring die compleet is én voelt.

  De RET is hèt dynamische openbaarvervoerbedrijf van de stadsregio Rotterdam en vervoert jaarlijks zo’n 185 miljoen reizigers.