Magento designer bij een full service digital agency

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat. Create Digital Impact met jouw volledig uitontworpen Magento 2 webshop.

Lees meer

Meer dan een Magento designer

Nadat de Magento website is opgeleverd, stoppen wij niet met meedenken en het verlenen van support. Onze supportdesk staat vijf dagen in de week voor je paraat om je vragen te beantwoorden of door het CMS te leiden. Daarbij hebben we ieder half jaar een evaluatiegesprek om te terug te blikken. Mochten er zaken zijn waarover je niet geheel tevreden bent, dan helpen wij je website optimaliseren. Op deze manier wil Redkiwi meer zijn dan een Magento designer en je steunen in alles wat bij een website komt kijken. Daarbij geeft Redkiwi ook training aan haar klanten, zodat je steeds meer van Magento gaat begrijpen. Uiteindelijk ben je je eigen Magento designer.

Een Magento designer die met je meedenkt

Redkiwi is een Magento designer die er veel waarde aan hecht om je wensen en doelstellingen helder te krijgen. Alleen wanneer wij exact weten wat je voor ogen hebt, kunnen wij voldoen aan je verwachtingen. Op het moment dat dit voor Redkiwi duidelijk is, wordt dit vertaald naar een website design concept. Het concept wordt net zolang re-designed totdat je geheel tevreden bent. Nadat er een door jou goedgekeurd concept ligt, wordt er verder gewerkt aan de website en structuur. In het kort gezegd, het gehele proces is een wisselwerking tussen Redkiwi als Magento designer en jou als klant.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.