Full service Internetbureau Amsterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Op zoek naar een full service internetbureau in Amsterdam?

Dan ben je hier aan het goede adres. Redkiwi is namelijk een internetbureau uit Amsterdam wat het volledige pakket aan support verleent om je online communicatie te realiseren. En dat noemen we met een mooi woord full service internetbureau.

Een internetbureau als Redkiwi is in staat om je wensen voor het internet van een pril idee tot de laatste punt in de code te realiseren. Dat betekent meedenken met je doelstellingen voor het internet, het voorstellen van de mogelijkheden die een full service internetbureau tot de beschikking heeft en je door het complete traject begeleiden en het beoogde resultaat realiseren.

Altijd up-to-date

Ook de toekomst wordt in de gaten gehouden. Een up-to-date website bijvoorbeeld, waarop altijd het laatste nieuws staat. Of een blog, waarmee je kennis en ervaringen deelt aan bezoekers. Daarom voorziet Redkiwi Amsterdam haar websites van een gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem. Zo kan je altijd je website voorzien van actuele informatie.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.