Internetbureau Amsterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Uitgebreid portfolio

Als internetbureau bedient Redkiwi verschillende type klanten in de regio Amsterdam. Van eenmanszaken tot verenigingen en overheid. Je kan meerdere cases terug vinden in onze uitgebreide portfolio. Wil je ook zo’n mooie website of webshop? Redkiwi staat als internetbureau Amsterdam voor je klaar om aan de slag te gaan. Een compleet team van professionals op het gebied van zoekmachine marketing, internet marketing, webdesign en website ontwikkeling.

Aan de slag met een internetbureau uit Amsterdam?

Als Amsterdams internetbureau denken we ook aan de toekomst. Een up-to-date website is noodzakelijk voor je bezoekers en voor zoekmachines. Want een website waar iets op gebeurt is interessant. Daarom bouwt Redkiwi alle websites met een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem.

Contact internetbureau Amsterdam

Wil je aan de slag met een professioneel internetbureau in Amsterdam? Neem dan contact op met Redkiwi Internetbureau Amsterdam voor een bakje koffie en een eerste kennismaking.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.