Internetbureau Rotterdam

Techniek, creatieve concepten en data intelligentie combineren wij tot innovatieve digitale oplossingen. Wij helpen bedrijven zichzelf opnieuw uit te vinden en voorop te blijven. We bouwen innovatieve platforms die een versnelde groei mogelijk maken. Als internetbureau kiezen we de juiste kanalen, bereiken de juiste doelgroep & maken daarmee impact. Zo worden tevreden bezoekers, loyale gebruikers!

Lees meer

Ervaren internetbureau Rotterdam

We maken gebruik van diverse professionals maar dragen onze kennis graag over aan klanten. Zo wordt elke organisatie slimmer op de lange termijn. Wij weten wat er nodig is om niet te verdwijnen in de continue groei van de digitale wereld en laten je dat graag zien. Zo kan je jouw bedrijf draaiende houden, nieuwe kansen grijpen en zelf creëren.

Wij zijn, als internetbureau, jouw strategisch partner. Dit varieert van het ontwikkelen van een digitale strategie, tot de transformatie naar digital, het succesvol maken van je e-commerce omgeving en je voeden met de juiste data – en alles daartussenin.

Bij het ontwikkelen van een strategie hebben meerdere onderdelen prioriteit. Het moet duidelijk en begrijpelijk zijn hoe wij jouw organisatie laten groeien en hoe dit proces breed gedragen wordt binnen een goed georganiseerde organisatie.

Aan de slag met een Rotterdams internetbureau?

Heb jij een uitdaging maar ontbreekt het aan digitale expertise? Heb je wellicht al een idee, maar weet je niet hoe je dit moet realiseren? Dan helpen wij je graag verder. Redkiwi bestaat uit een groep digitale hoogvliegers en staan altijd aan. Hierdoor kunnen wij je helpen met je uitdagingen. Aan een goed concept werk je namelijk niet alleen, dat maken we samen. Creatieve, technische en data-minded mensen komen bij elkaar om je te helpen het concept werkelijkheid te maken. Zo komen we samen tot de allerbeste oplossing.

Onze klanten

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.