Intranet & extranet opzetten

In de afgelopen jaren hebben wij functionele intranet- en extranetplatformen ontwikkeld voor onze klanten. Deze digitale oplossing geeft klanten de mogelijkheid om informatie te delen op een centrale, maar afgeschermde, plek. Een intranet of extranet oplossing is namelijk enkel bereikbaar voor interne medewerkers (intranet) of externe partijen (extranet).

Zowel intranetten als extranetten drukken de productie- en distributiekosten van bijvoorbeeld veelgebruikte papieren documenten zoals loonstroken. Het laat tevens de gebruikers toe om efficiënter samen te werken in een afgeschermde, digitale omgeving.

Lees meer

Intranet laten bouwen

In de basis stimuleren en centraliseren intranet oplossingen de communicatie en samenwerking binnen een organisatie. Een intranet bouwen biedt veel voordelen voor je bedrijf. De interne communicatie verbeterd, gegevens zijn niet openbaar beschikbaar maar alleen voor bevoegden, kennis delen wordt eenvoudiger en de betrokkenheid van medewerkers wordt groter door tools als een smoelenboek of verjaardagskalender.

Een goed intranet design combineert het nuttige met het aangename en het stelt je in staat om op kantoor, thuis of welke locatie dan ook de informatie te benaderen en gebruiken.

Extranet design

Een extranet platform stimuleert de samenwerking tussen een organisatie en de buitenwereld. Een extranet is een beveiligd deel van het intranet dat beschikbaar is voor derden.

Het extranet heeft voordelen voor jezelf, je klanten, partners en/of leveranciers. De weg naar de juiste informatie wordt korter en de zelfredzaamheid van je klanten groter. Ook biedt extranet een heleboel kansen voor je communicatie en marketing. Denk aan het aanbieden van kortingsvouchers of de uitnodiging voor het tienjarig jubileum.

De Redkiwi aanpak voor intranet & extranet opzetten

Functioneel en gebruiksvriendelijk. De twee magische woorden voor intranetten en extranetten. Voor een intranet is het design minder belangrijk dan voor een andere digitale oplossing. In de eerste plaats moet het platform handig werken. Daarom maken wij eerst een strategische keuzes, maken dan een wireframe en starten dan pas met het design. Zo weten we zeker dat het platform doet wat-ie moet doen voor jouw eindgebruikers.

Meer weten?

Wij denken graag mee

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel Nick

Accountmanager
010 281 96 33
schurink@redkiwi.nl
Nick Schurink