Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Een webwinkel designer met Magento of WooCommerce

Behalve de aanpak van een professionele webwinkel designer, gebruiken wij ook de beste en gebruiksvriendelijkste software. Voor het bouwen van onze webwinkels gebruiken wij het open source platform Magento of WooCommerce. Buiten het feit dat dit zeer professionele software is, is het ook nog eens zoekmachine vriendelijk. Onze webwinkel designs worden allemaal opgeleverd met een zeer handig CMS, waardoor het onderhouden van je webwinkel zeer makkelijk wordt. Als dat nog geen reden genoeg is om voor webwinkel designer Redkiwi te kiezen, dan haalt het volgende argument je wellicht over de streep. Doordat Magento en WooCommerce open source platforms zijn, betekent dit dat je geen licentiekosten hoeft te betalen.  Kies dus voor een webwinkel designer die Magento of WooCommerce gebruikt, je krijgt hoge kwaliteit tegen lage kosten.

Bijna 400 klanten kozen ons al als webwinkel designer

Wellicht denk je ‘allemaal leuk een aardig die beloftes als webwinkel designer, maar wie zegt mij dat het echt zo is?’. Daar hebben wij een heel duidelijk antwoord op; onze klanten! Onze klanten zijn bijna altijd volledig tevreden over onze diensten als webwinkel designer en het eindresultaat. Bekijk de diverse video’s op onze website om de klanten over Redkiwi te horen vertellen.

Ben je op zoek naar een webwinkel designer? Neem dan contact op met Redkiwi.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.