Online strategie

Veel bedrijven worstelen met hun online strategie. Niet zelden omdat ondernemers die zich niet primair bezighouden met internet het lastig vinden om de meest actuele ontwikkelingen bij te houden. En dan vooral wat relevant is.

Lees meer

Online strategie door Redkiwi

Sociale mediakanalen schieten als paddenstoelen uit de grond, maar welke zijn het waard om te gebruiken? Met welke bereik je jouw doelgroep? Maar ook vragen ondernemers zich af hoeveel van hun business ze naar het web kunnen verplaatsen. Het zijn zomaar wat voorbeelden van de strategische vraagstukken waar ondernemers nu mee te maken hebben. Redkiwi ondersteunt ondernemers bij het creëren en implementeren van een effectieve online strategie. Een strategie die strekt van conceptontwikkeling, webdevelopment en SEO tot een onderscheidende sociale mediastrategie.

Samen een nieuwe strategie bepalen?

Overweeg jij een nieuwe strategische koers? Of heb je een simpele vraag over de te kiezen middelen in een steeds complexere online omgeving? Wij van Redkiwi gaan altijd graag met je in gesprek. Laat ons gerust weten wat je vraagstuk of probleem is.

Van online strategie naar meetbare resultaten

Uitgangspunt bij onze strategische overwegingen is dat een strategie nooit een doel op zich is. Dat geldt dus ook voor een online strategie. Dit lijkt heel logisch, maar toch wordt het verrassend vaak uit het oog verloren. Gaandeweg in het proces of zelfs al helemaal aan het begin. Het gevaar van het uitwerken van een goede online strategie is dat de strategie zelf leidend wordt boven de achterliggende principes. Het gevolg daarvan kan zijn dat er investeringen gedaan worden in vernieuwingen die op zich interessant zijn, maar niet in de specifieke casus van jouw bedrijf. De kern van een goede strategie is wat ons betreft het kiezen van de juiste middelen en intensiteiten in een wirwar van potentie. Daarbij is er geen one size fits all. Bedrijven zijn uniek en daarmee ook hun strategische overwegingen. Voor ons is het een ontzettend leuke uitdaging om, elke keer weer opnieuw, samen met een ondernemer tot een vernieuwende strategie te komen die een beperkte hoeveelheid middelen naar een verrassend goed resultaat vertaalt. Resultaten die natuurlijk meetbaar zijn en input verzorgen voor verdere verbetering.

Meer weten?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.