TYPO3, maar waarom?

Koppelingen maken de communicatie mogelijk tussen verschillende online systemen. Bijvoorbeeld tussen je webshop en TYPO3 is een van ’s werelds meest gebruikte open source content management systemen. De TYPO3-community is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

Lees meer

Specialist in TYPO3 webbouw

Redkiwi is specialist in het bouwen van websites in het content management systeem (CMS) TYPO3. Inmiddels zijn er al meer dan 300 TYPO3-websites door ons ontworpen en gebouwd. TYPO3 is sterk door z’n eenvoud en veelzijdigheid.

Focus op veiligheid en kwaliteit

TYPO3 wordt door honderdduizenden personen gebruikt en daarmee ook grondig getest. Het TYPO3-coreteam ziet erop toe dat elk issue snel en vakkundig wordt verholpen. Hierdoor is TYPO3 zeer veilig en altijd up to date op veiligheidsgebied.

Ontwikkeling van uitbreidingen

De TYPO3-community is zeer groot in omvang en er worden veel basisfunctionaliteiten en uitbreidingen beschikbaar gesteld aan iedereen. Redkiwi kan op deze wijze vaak snel een oplossing aan je bieden. Daar waar mogelijk publiceert Redkiwi eventuele nieuwe oplossingen ook weer aan de community.

Schaalbaarheid en rechten

Een uitgekiend rollen- en rechtensysteem maakt het mogelijk om TYPO3 in te zetten in zowel eenvoudige websites als complexe projecten. TYPO3 is hierdoor schaalbaar en kan met elke organisatie meegroeien. Zo wordt TYPO3 naast websites voor bijvoorbeeld een advocatenkantoor of een administratiekantoor ook gebruikt door vele Nederlandse gemeenten, de Vara! en TU Delft en TU Eindhoven.

Meertaligheid

Het TYPO3-systeem is in Denemarken ontwikkeld. Deze economie kenmerkt zich door verwevenheid met de Duitse markt en daarom werd het systeem vanaf het begin meertalig opgebouwd. Hierdoor zijn meertalige websites binnen TYPO3 eenvoudig te realiseren. Bovendien is ook het hele systeem voor het beheer van je website in nagenoeg alle talen beschikbaar.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Zijn jullie prijzen fixed fee of komen er nog onverwachte kosten bij kijken?

Zijn jullie prijzen fixed fee of komen er nog onverwachte kosten bij kijken?

Voor iedere fase in het project geven wij een fixed inschatting af, met uitzondering van het koppelen van systemen (ERP, CRM, etc.). Dit is omdat wij afhankelijk zijn van derde partners/systemen en de inrichting daarvan.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Geven jullie ook trainingen in WordPress/Typo3?

Elk project dat wij opleveren is standaard voorzien van een CMS training. We kunnen ook voor onze klanten losse trainingen geven, mocht er bijvoorbeeld een organisatorische wijziging zijn.

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Welke project methode(n) hanteert Redkiwi? En wat houdt dit in?

Redkiwi kijkt altijd naar de projectmethodiek die het beste bij jouw organisatie past. Agile/Scrum, Waterval of zelfs het beste van de twee werelden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.