Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Professionele webbouwer nodig?

Internet is hot. Het is daarom belangrijker dan ooit om een goede website te hebben die niet alleen veel bezocht wordt, maar bezoekers ook een goed gevoel geeft. Goede informatie met een aantrekkelijke lay-out en daarbij een duidelijke, betrouwbare structuur zodat de website ingericht is op eventuele groei en verandering. Een website is een belangrijke investering omdat deze dient als digitaal visitekaartje. Tegenwoordig zijn websites vaak zo complex dat het ontwerpen en bouwen ervan uitbesteed moet worden aan een professional. Voor een aansprekende website is een goede webbouwer nodig, zodat je zo duidelijk mogelijk online kunt profileren. Redkiwi is een webbouwer die je de zorgen uit handen neemt en zorgt voor een aantrekkelijke en betrouwbare website.

Webbouwer met ervaring

Redkiwi staat als webbouwer voor kwaliteit en precisie en wil altijd op de hoogte blijven van de laatste standaarden en ‘best practices’ om je als klant het beste product te kunnen bieden. Ook zorgt Redkiwi ervoor dat de websites gemaakt worden volgens de strikte (web) richtlijnen zodat je goed gevonden wordt door zoekmachines. Daarnaast kan Redkiwi als webbouwer samenwerken met andere partijen als marketeers en ontwerpers, zodat er een team achter je staat waar je op kunt vertrouwen. Redkiwi kent het belang van een goede website en zoekt daarom altijd voor een kwalitatieve en unieke oplossing, zodat de eerste indruk meteen de juiste indruk is.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.