Webbureau Amsterdam

Als webbureau in Amsterdam helpen wij onze partners met strategie, concept & design, open source development en hosting & support voor diverse digitale oplossingen. Webbureau Redkiwi creëert samen met onze klanten en eindgebruikers digitale werelden, platformen, shops en sites. Alles met maar één doel: create digital impact.

Lees meer

Op zoek naar een webbureau in Amsterdam?

Ben je opzoek naar een webbureau in Amsterdam voor het maken van een nieuwe website of webshop? Of zoek je een webbureau voor het optimaliseren of aanpassen van de huidige website? Redkiwi Amsterdam heeft de kennis en ervaring in huis om je te helpen met je online communicatie. Als webbureau kunnen wij een compleet nieuwe website voor je ontwerpen en ontwikkelen, of je huidige website optimaliseren.

Webbureau Amsterdam met veel ervaring

Als webbureau bedient Redkiwi klanten van klein, middel en groot formaat in de regio Amsterdam. Van eenmanszaken tot verenigingen en overheid. Je kan ze allemaal terug vinden in onze website en webshop portfolio. Als webbureau denken we ook aan de toekomst. Een actuele website is noodzakelijk voor je bezoekers en voor de zoekmachine. Want een website waar iets op gebeurd is interessant. Daarom bouwt Redkiwi al haar websites met een open source onderhoudssysteem.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.