Website ontwerp Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Resultaatgericht website ontwerp in Rotterdam

Een prachtige website of webshop is niet voldoende als website ontwerp. Als een bezoeker zijn weg niet door de website of webshop kan vinden, is deze er snel weer weg. Als de bezoeker moet zoeken naar de navigatie, knoppen of de contact gegevens faalt de site. Een goed functioneel webdesign, voor zowel een website, houdt rekening met het gedrag van bezoekers en zorgt dat deze gebruiksvriendelijk is. Dit resulteert in hogere conversies, maar ook betere ranking in zoekmachines.

Gebruiksvriendelijke website ontwerpen

Dankzij onderzoek van gebruikersgegevens weten wij hoe we je website of webshop vriendelijk in gebruik en resultaat gericht kunnen maken. Met deze gegevens wordt inzichtelijk hoe een website ontwerp of webshop ontwerp invloed heeft op het gebruik van de website. Zo hebben we inzicht in de leesrichting van de bezoeker, en wanneer een object op de website dusdanig opvalt dat de bezoeker er snel op klikt, zonder dat het teveel de aandacht trekt. Kortom, niet zo maar een website ontwerpen, maar een functioneel ontwerp.

Website ontwerpen met een doel

Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van het website ontwerp of webshop ontwerp staat bij Redkiwi centraal. Ook de te behalen doelstelling van de website wordt meegenomen in het ontwerp. Dit doel wordt omgezet in een concrete actie voor de bezoeker. Het ontwerp wordt met deze actie in het achterhoofd gemaakt.

Benieuwd welke websites Redkiwi Rotterdam heeft ontworpen? Bekijk dan onze portfolio. De ontwerpen van de websites en webshops zijn afgestemd op de doelstelling en de huisstijl van de klanten. Wil je ook een website ontwerp uit Rotterdam? Neem contact op met webdesignbureau Redkiwi!

Meer weten?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.