Webdesignbureau Redkiwi

Ja! Als webdesignbureau ontwerpen en bouwen wij, en brengen zo organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. Met digitale concepten en pixelperfecte designs die steeds weer de verwachtingen overtreffen. Onze oplossingen zijn uitdagend en gedurfd. Opvallend vooruitstrevend, maar ook heel gewoon. Gebruiksvriendelijk en vooral erg functioneel. Omdat we Redkiwi zijn; digitale denkers en doeners.

Lees meer

Onderscheidend webdesign

Gebruikersgemak heeft Redkiwi hoog in het vaandel. Als webdesignbureau ontwerpen we de websites met hoog contrast in de tekst, duidelijke navigatie en een opvallende button voor de actie die de website voor ogen heeft. Zo stellen we de mens achter de website centraal. Als designbureau houden we bij het ontwerp rekening met de leesrichting van de bezoeker, het patroon waarmee een website wordt bekeken en hoe de bezoeker een website scant.

Design portfolio

Redkiwi heeft jarenlange ervaring. Onze portfolio spreekt voor zich. Elk design is uniek en afgestemd op de huisstijl en wensen van de cliënt.

Opzoek naar een full service webdesignbureau? Neem contact op met Redkiwi.

Waar houden wij als webdesignbureau rekening mee?

Als webdesignbureau ontwerpt Redkiwi meer dan alleen mooie websites. Een goed bureau houdt ook rekening met gebruikersgemak en resultaat. Daarom denken we ook na over hoe de bezoeker in een paar klikken zijn doel kan bereiken, en ontwerpen we websites met het gewenste resultaat in het achterhoofd.

Actiegericht ontwerpen

Niet alleen het gebruikersgemak staat bij webdesign centraal. De doelstelling van de website speelt ook een belangrijke rol in het design proces. Deze doelstelling wordt voor de bezoeker vertaald naar een concrete actie. En deze actie is een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van de website. Daarom is Redkiwi een webdesignbureau dat websites maakt die voor je werken.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Doen jullie ook huisstijl/branding?

Zeker!

Ontwerpen jullie data gedreven?

Ontwerpen jullie data gedreven?

Wanneer wij hier de tijd en ruimte voor krijgen doen wij dat graag. Data is namelijk belangrijk om (nieuwe) inzichten te krijgen in het digitale landschap waarin jij actief bent.

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Doen jullie ook aan usertesting en op welke manier?

Ja! Zeker doen wij ook user tests. We vinden ze zelfs onmisbaar! Een website moeten getest worden met echte gebruikers voor een optimaal resultaat. Want: ‘What people do, and what they say they do, are entirely different things.’.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.