Full service internetbureau

Redkiwi is een full service internetbureau uit Rotterdam. Opgericht in 2004 met maar één doel: create digital impact. Bij ons internetbureau vind je een groep gedreven en innovatieve digitale denkers, doeners en makers. We communiceren graag open en transparant. Concreet, geen poespas en eerlijk advies over hetgeen je wilt realiseren. We zeggen het namelijk ook gewoon als je wensen je niet daar brengen waar je organisatie naar toe wilt. We zijn niet eigenwijs maar we hebben wel een eigen werkwijze; de Redkiwi manier. Alleen zo groeien we samen en kunnen we in elkaar investeren. Een full service internetbureau uit Rotterdam die jou helpt de doelen van je organisatie te halen.

Full service = volledige hulp in het digitale domein

Redkiwi is gevestigd aan de Maas in Coolhaven. Wij zijn een full service bureau wat betekent dat wij jouw organisatie kunnen helpen op alle vlakken van het digitale domein. Van begin tot eind. Van strategie tot de laatste punt code en de laatste data & insights om verder te kunnen groeien, om voorop te blijven lopen.

We creëren samen de digitale wereld van morgen en brengen jouw organisatie dichterbij jouw doelgroep. Data, design & techniek zijn onze drijfveren, digitale oplossingen onze middelen. Alles met maar één doel voor jouw merk: Create Digital Impact.

Benieuwd waar wij voor staan of hoe wij werken? Bekijk ons Manifest of onze werkwijze de 'Redkiwi manier'!

Wat doen jullie dan precies? 

Zoals al eerder aangegeven, we zijn niet eigenwijs maar hebben wel onze eigen werkwijze. Gevormd door ervaring. Een proces waarin we optimaal gebruik maken van data, design & technologie. Strategisch verantwoord, want alleen dan bouwen we samen aan succesvolle lange termijn oplossingen. 

We ontdekken alles wat er te ontdekken valt. Van jullie & van jullie klanten. Samen bepalen we vervolgens de strategie op basis van de data die we hebben verzameld. Op basis van de strategie ontwerpen we een creatief concept die we valideren bij je doelgroep. We hanteren tijdens dit gehele traject en tijdens de bouw sprints in een scrum/agile werkmethode om het proces lekker op gang te houden. Eenmaal live pakken we wederom de data & insights erbij om continu door te kunnen ontwikkelen.

Digital is de basis. Het fundament.

Als full service internetbureau zou het gek zijn als we offline activiteiten organiseren. Los van dat we daar over kunnen adviseren is digital ons fundament. Sinds 2004 is dit onze reisleider op weg naar mooie plekken op het web. We zijn in staat om, samen met onze opdrachtgevers, ideeën werkelijkheid te maken en digital een succesvol onderdeel van jouw business te laten zijn.

Zo versnellen we groei, boeken resultaat en maken impact. Impact voor jouw bedrijf en voor jouw organisatie. Elke organisatie heeft zijn eigen verhaal daarom maken wij het verschil vanuit dat specifieke verhaal. Om het verhaal heen ontwikkelen we samen een unieke digitale propositie om jullie doelstellingen te behalen. Om van tevreden bezoekers, loyale gebruikers te maken. We werken samen, voor de lange termijn en continu, aan een succesvolle digitale oplossing. Mediocre werk en eenmalige projecten geloven wij niet in.

Standaard digitale oplossingen? Nee joh!

Bij ons vind je geen template of andere standaard oplossingen. Alles wat wij doen is maatwerk. Redkiwi is jouw strategisch digitaal partner en samen gaan we op zoek naar datgene dat jouw merk uniek maakt voor jouw klanten. Naar de essentie van jouw verhaal, want iedereen heeft een verhaal te vertellen.

Om jouw verhaal bouwen wij, als full service internetbureau uit Rotterdam, een concrete digitale strategie. We bepalen samen welke digitale oplossing het beste aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers en jouw organisatie. We denken niet te lang na en laten het niet bij plannen. We gaan graag snel door met design & technologie om de oplossing leven in te blazen. Daarna blijven we draaien aan de knoppen van digital marketing om succes op de lange termijn te verzekeren. Daarbij speelt het verzamelen en analyseren van data een onmiskenbare rol.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.