Full service Internetbureau

Wij geloven in de combinatie van creativiteit, data en technologie. Samen met jou creëren en vernieuwen we digitale oplossingen die aansluiten bij het nu en de toekomst. Wij zijn een full service internetbureau die alles heeft wat je nodig hebt voor de digitale wereld van morgen. Samen bedenken we een sluitende digitale strategie, richten de customer journey in, designen en ontwikkelen digitale oplossingen, gebruiken data & insights om aannames of kansen te verifiëren en laten jouw business groeien door middel van digital marketing.

Lees meer

Wat kan je van ons verwachten?

Open, eerlijk en transparant in de keuzes die we samen maken. Wij geven het ook aan als je een kant op gaat die je beter niet op kan gaan.

Een full service internetbureau moet in staat zijn om jouw wensen (en die van de eindgebruiker) voor digital van een pril idee tot de laatste punt in de code te realiseren. Dat is precies wat we doen, full service, van begin tot eind. Wij zijn jouw strategisch partner voor de lange termijn. Dat betekent meedenken met de doelstellingen voor jouw bedrijf op het gebied van digital, insights inzichtelijk maken waar jouw markt naar toe gaat en hoe we daarop in kunnen spelen, groei versnellen en bewerkstelligen, innoveren en trots zijn.

Alles draait om erkenning van datgene dat wij samen maken. Of dat nu erkenning van een (internationale) jury is of erkenning van eindgebruikers, stakeholders of klanten zijn. Samen zorgen we ervoor dat jouw digitale oplossing geliefd en gebruikt wordt.

Full service internetbureau met een doel

Wij zijn een full service internetbureau met een doel. Het doel om jouw business te digitaliseren, online groei te realiseren, innovatie te versnellen en voor op te lopen in jouw markt. Samen maken we het verschil vanuit het unieke gedachtegoed van jouw organisatie. We maken een unieke digitale propositie die aansluit bij jouw organisatie om zo de beoogde groei te realiseren.

Digital is ons fundament. Een groep digitale denkers & doeners die gedreven en gepassioneerd werken aan vernieuwende en innovatieve oplossingen. Zo maken we digital een succesvol onderdeel van jouw business. Wij genereren aandacht voor jouw oplossing. Wij voeren marketing campagnes uit, en maken je vindbaar in Google. Wij maken van tevreden bezoekers, loyale gebruikers.

Samen maken wij deze impact en creëren we de best mogelijke digitale oplossing voor jouw organisatie en jouw eindgebruikers.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Nick

Accountmanager
010 281 96 33
schurink@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.