Full service Internetbureau Rotterdam

Redkiwi is een full service internetbureau uit Rotterdam. Opgericht in 2004 met maar één doel: create digital impact. Bij ons internetbureau vind je een groep gedreven en innovatieve digitale denkers en doeners. We communiceren duidelijk en direct en zijn open en transparant naar je. Concreet, geen poespas en eerlijk advies over hetgeen je wilt bewerkstelligen. We zeggen het ook als je wensen je niet daar brengen waar je organisatie naar toe wilt. Een full service internetbureau uit Rotterdam die jou helpt de doelen van je organisatie te realiseren.

Lees meer

Geen woorden, maar data.

Redkiwi is gevestigd aan de Maas in Coolhaven. Wij zijn een full service bureau wat betekent dat wij jouw organisatie kunnen helpen op alle vlakken van het digitale domein. Van begin tot eind. Van strategie tot de laatste punt code en de laatste data & insights om verder te kunnen groeien, om voorop te blijven lopen.

We bedenken en ontwerpen samen de digitale wereld van morgen en brengen jouw organisatie dichterbij jouw doelgroep. We vereenvoudigen het digitale tijdperk met oplossingen die doen wat ze horen te doen en meer. Zo overtreffen we de verwachtingen van jullie en jullie eindgebruikers.

Digital is ons fundament

Als full service internetbureau zou het gek zijn als we offline activiteiten organiseren. Los van dat we daar over kunnen adviseren is digital ons fundament. We zijn in staat om, samen met onze opdrachtgevers, ideeën werkelijkheid te maken en digital een succesvol onderdeel van jouw business te laten zijn.

Zo versnellen we groei, boeken resultaat en maken impact. Impact voor jouw bedrijf en voor jouw organisatie. Elke organisatie heeft zijn eigen verhaal daarom maken wij het verschil vanuit dat verhaal. Om dat verhaal heen ontwikkelen we samen een unieke digitale propositie om de doelstellingen te behalen. Om van tevreden bezoekers, loyale gebruikers te maken. We werken samen, voor de lange termijn en continu, aan een succesvolle digitale oplossing.

Standaard? Nee joh

Bij ons geen template of andere standaard oplossingen. Alles wat wij doen is maatwerk. Redkiwi is jouw strategisch partner en samen gaan we op zoek naar datgene dat jouw organisatie uniek maakt. Naar de essentie van jouw verhaal, want iedereen heeft een verhaal te vertellen.

Om jouw verhaal bouwen wij, als full service internetbureau uit Rotterdam, een concrete digitale strategie. We bepalen samen welke digitale oplossing het beste aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers en jouw organisatie. We denken niet te lang na en laten het niet bij plannen. We gaan graag snel door met design & technologie om de oplossing leven in te blazen. Daarna blijven we draaien aan de knoppen van digital marketing om succes op de lange termijn te verzekeren.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.