Full service Internetbureau Rotterdam

Redkiwi is een full service internetbureau uit Rotterdam. Opgericht in 2004 met maar één doel: create digital impact. Bij full service internetbureau Redkiwi vind je een groep digitale hoogvliegers die gedreven en gepassioneerd werken aan vernieuwende en innovatieve oplossingen. Duidelijk en direct. Vrolijk en vakbekwaam. Betrouwbaar en betrokken. Elke dag dagen wij onszelf weer met plezier uit. Hierbij leggen we elkaar geen grenzen op, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Een full service internetbureau uit Rotterdam die jou helpt de doelen van je organisatie te realiseren.

Lees meer

Op zoek naar een full service internetbureau in Rotterdam?

Dan hoef je niet verder te zoeken! Redkiwi is een internetbureau uit Rotterdam, gevestigd aan de Maas. Wij bieden een volledig pakket aan om je online communicatie te realiseren. Wij begeleiden je van begin tot eind door het traject, gevolgd door onze support die loopt voor de levensduur van de website. Ofwel, Redkiwi is een full service internetbureau.

Wat biedt een full service internetbureau?

Een full service internetbureau moet in staat zijn om je wensen voor het internet van een pril idee tot de laatste punt in de code te realiseren. Dat betekent ook meedenken met je doelstellingen voor het internet, het voorstellen van de mogelijkheden die een webbureau tot de beschikking heeft en je door het complete traject begeleiden om vervolgens het beoogde resultaat te realiseren.

Een actuele website

Niet alleen het heden is belangrijk, wij verliezen ook zeker de toekomst niet uit het oog! Zo is bijvoorbeeld een up-to-date website belangrijk, waarop altijd het laatste nieuws staat. Of een blog, waarmee je kennis en ervaringen deelt aan bezoekers. Daarom voorziet Redkiwi haar websites en webshops van een Content Management Systeem. Zo kan je altijd de website voorzien van actuele informatie.

Als full service internetbureau uit Rotterdam kunnen wij je door het volledige traject begeleiden. Op basis van de wensen bieden wij je een complete oplossing aan opgebouwd door de beschikbare modules; de website wordt op maat gemaakt. Wil je aan de slag met een full service internetbureau? Neem dan contact op met Redkiwi in Rotterdam.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.