Internetbureau Breda

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Internetbureau Redkiwi in Breda

De mogelijkheden van het internet nemen in alsmaar hoger tempo toe. Vanzelfsprekend nemen ook de verwachtingen toe, die je doelgroep heeft van jou. Je moet je dus voortdurend bezighouden met hoe je je online profileert en er zorg voor dragen dat je doelgroep je ook online weet te vinden. Want voor zowel online als offline geldt dat klanten nooit vanzelf komen. Als je op zoek bent naar een internetbureau in Breda of omgeving, dan kom je al snel bij Redkiwi uit. Niet zozeer, omdat wij goed vertegenwoordigd zijn in de regio Breda en er al vele tevreden klanten hebben, maar vooral, omdat wij het internetbureau in Breda zijn dat precies biedt wat je zoekt.

Aansprekende website op maat

Expertise, ervaring en flexibiliteit enerzijds, een scherp oog voor jouw wensen en die van je klanten anderzijds. Deze combinatie maakt dat wij maatwerk kunnen leveren en aan je wensen gestalte kunnen geven. Wij maken aansprekende websites en maken jou en je product online vindbaar.

Flexibiliteit en maatwerk

Juist omdat de mogelijkheden alsmaar toenemen, liggen er volop kansen om jou en je product te onderscheiden van de massa. Een belangrijke stap op weg naar succes. De kracht van Redkiwi Internetbureau Breda schuilt hem in ons vermogen om originaliteit te koppelen aan eenvoud. Een website die eruit springt tussen de concurrentie hoeft immers geen log monster te zijn dat extern beheerd moet worden om te kunnen functioneren. Wij willen vooral websites aanbieden die precies datgene zijn wat jij en je doelgroep zoeken en tegelijkertijd door jou zoveel mogelijk zelf beheerd en aangepast kan worden. Natuurlijk kan het ook zijn dat je het beheer, onderhoud en vindbaar maken van je website zoveel mogelijk wilt uitbesteden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.