Internetbureau Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Ervaren internetbureau Rotterdam

Als internetbureau Rotterdam bedient Redkiwi klanten van klein, middel en groot formaat. Eenmanszaken, stichtingen, verenigingen, ziekenhuizen, overheden en ga zo maar door. Bekijk ons uitgebreide internetbureau portfolio voor een kijkje in onze projecten. Wil je ook een mooie WordPress of TYPO3 website? Of een WooCommerce- of Magento webshop? Redkiwi staat voor je klaar om aan de slag te gaan. Een compleet internetbureau team van professionals op het gebied van zoekmachine marketing, internet marketing, webdesign en ontwikkeling staat voor je klaar.

Aan de slag met een Rotterdams internetbureau?

Als internetbureau Rotterdam denken we ook aan de toekomst. Een up-to-date website is noodzakelijk voor je bezoekers en voor de zoekmachine. Want een website of een webshop waar iets op gebeurt is interessant. Daarom bouwt Redkiwi al haar websites met een Content Management Systeem. Op deze manier kun je ook gemakkelijk zelf de website onderhouden. Des gewenst kunnen we je daar ook bij helpen of je kan één van onze workshops volgen.

Wil je aan de slag met een professioneel internetbureau in Rotterdam? Neem dan contact op met het Rotterdamse Redkiwi voor een bakje koffie en een eerste kennismaking.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.