Internetbureau Utrecht

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Redkiwi: internetbureau Utrecht

Heb je een bedrijf in het hart van Nederland en ben je op zoek naar een internetbureau in Utrecht? Redkiwi is een eigentijds internetbureau, gespecialiseerd in websites en e-commerce trajecten die er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens uitstekend functioneren. Met een website van Redkiwi weten mensen je te vinden op het internet, komen terug en worden klant. Ons internetbureau in Utrecht werkt voor een brede groep aan ondernemers: voor winkeliers en groothandels, voor creatieve beroepen, voor producenten en leveranciers van diensten.

De aanpak van Redkiwi: persoonlijk en betrokken

Redkiwi werkt met een team van digitale specialisten, van webdesigners tot account- en officemanagers of sociale media, die aan het werk gaan om voor je bedrijf een website te bouwen die er meer dan goed uitziet en bovendien zeer effectief is. Redkiwi werkt als internetbureau Utrecht in nauwe samenwerking met je aan het design en het technische ontwerp, dat geheel wordt afgestemd op het bedrijf, producten of diensten en de belangrijkste doelgroepen. Binnen Redkiwi heb je vaste aanspreekpunt. De accountmanager informeert je over de laatste stand van zaken, vraagt om je input en functioneert als spil tussen het internetbureau in Utrecht en het Redkiwi team op andere locaties.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.