Gemeente Leiden kiest voor Redkiwi

Gemeente Leiden heeft Redkiwi gekozen als digital partner. De aanleiding is de wens om een nieuwe website te realiseren waarbij de gebruikers en hun wensen centraal staan.

Redkiwi gaat Gemeente Leiden helpen met wensen en behoeften van de Leidenaren. Gemeente Leiden heeft Redkiwi gekozen als digital partner. De aanleiding is de wens om een nieuwe website te realiseren waarbij de gebruikers en hun wensen centraal staan. Een plek waar de dienstverlening en customer journey centraal staat. De vraag naar informatie van inwoners en ondernemers moet voorop staan. Daarnaast moet het een taakgedreven website gaan worden waar bezoekers snel de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn.

Gemeente Leiden:

“Deze nieuwe digitale transformatie gaat ervoor zorgen dat onze website klaar is voor de toekomst. Het gaat een effectief hulpmiddel worden om hulp te verlenen én beter te ontvangen. Redkiwi heeft kennis van en ervaring met zowel het open source principe als complexe projecten waardoor we veel vertrouwen hebben in een succesvolle samenwerking met Redkiwi.”

Jasper Verbunt (founder & ceo Redkiwi): 

“We hebben zin om aan de slag te gaan voor en met Gemeente Leiden. Deze website gaat de burgers uit Leiden in hun gehele digitale reis ontzorgen waar deze website het middelpunt van is.”

Lees hier het persbericht op emerce.nl

Deel dit bericht