Webdesigner Amsterdam

Samen groeien naar een mooier resultaat

Webdesigners met logica

Als je website logisch is ingedeeld, voelen de bezoekers zich begrepen. De navigatie en de opbouw van de website moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van de klant. Ook is het van belang dat de website bijdraagt aan je business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie. Onze Amsterdamse webdesigners helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op voor het opvragen van onze design tarieven of het aanvragen van een offerte.

 • Webdesigners met een doel

  Voor een webdesigner van Redkiwi Amsterdam is het ontwerpen van een goede website teamwork. Wat wil je bereiken met de website? En wat spreekt je doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van je bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Zo pakt onze webdesigner het aan

Onze webdesigner in Amsterdam beginnen natuurlijk niet zomaar met tekenen en bouwen. We volgen een aantal stappen om tot het beste resultaat te komen.

 • 1. Kennismaking

  Als klant maak je eerst kennis met onze webdesigner in Amsterdam. Samen wordt er een overzicht gemaakt van wensen en ideeën voor de nieuwe website.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Onze webdesigner maakt een slim websitedesign met het potlood en de computer. Hier kun jij als klant akkoord op geven, voordat we gaan bouwen.

  2. Design
 • 3. Development

  Met het goedgekeurde ontwerp gaan onze webdevelopers aan de slag om de website te ontwikkelen. Langzaam worden de ideeën van jou en de webdesigner werkelijkheid.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Jij wilt natuurlijk controle over je website. Wij leggen in een workshop uit hoe je de website zelf kunt onderhouden en vullen.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Het grote moment is daar. Jouw concept is met hulp van onze Amsterdamse webdesigner en developers werkelijkheid geworden!

  5. Livegang

Contact webdesign Hoofddorp

Bekijk onze online webdesign portfolio voor een goede indruk van onze ontwerp kwaliteiten. Elk webdesign is uniek en afgestemd op de wensen en huisstijl van de klanten. Op zoek naar een Amsterdamse webdesigner voor je website? Neem dan contact op met Redkiwi webdesigner Amsterdam.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht