Internetbureau Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Webdesignbureau in Rotterdam

Gebruikersgemak heeft Redkiwi Rotterdam hoog in het vaandel. Als webdesignbureau ontwerpen we de websites en webshops met hoog contrast in de tekst, duidelijke navigatie en een opvallende button voor de actie die de website voor ogen heeft. Zo stellen we als webdesignbureau de mens achter de website centraal.

Met behulp van analyses en onderzoek kunnen we het gedrag van een bezoeker op een site voorspellen. Als Rotterdams webdesignbureau houden we bij het ontwerp rekening met de leesrichting van de bezoeker, het patroon waarmee een website of webshop wordt bekeken en hoe de bezoeker een site scant.

Concrete actie

Niet alleen het gebruikersgemak staat bij een webdesignbureau centraal. De doelstelling van de website of webshop speelt ook een belangrijke rol in het design proces. Deze doelstelling wordt voor de bezoeker vertaald naar een concrete actie en deze actie is een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van de website. Daarom is Redkiwi een webdesignbureau wat websites en webshops maakt die voor je werken. Redkiwi Rotterdam biedt meer dan webdesign. Naast het ontwerpen zorgen we er ook voor dat je website werkend wordt opgeleverd. Daarmee zijn we een fullservice webdesignbureau.

Redkiwi Rotterdam heeft jarenlange ervaring als webdesignbureau. Ons portfolio spreekt voor zich. Elk design is uniek en afgestemd op de huisstijl en wensen van de cliënt.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht