Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Professioneel webdesign Hilversum

Als ondernemer in Hilversum weet je als geen ander dat je bij de tijd moet blijven, ook met je website. In de snelle wereld van de media ligt de lat net een tikje hoger. Als je op zoek bent naar eigentijds webdesign in Hilversum, kies dan voor het vooruitstrevende internetbureau Redkiwi. Wij zijn een webbureau met vestigingen in onder andere Utrecht, maar dankzij een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf, onze supportdesk en het online klantencentrum kun je altijd bij ons terecht, ook voor webdesign in Hilversum.

Eén website voor pc, touchpad en smartphone

Redkiwi bouwt eigentijdse websites en maakt daarbij gebruik van responsive design. De website is daarmee uitstekend leesbaar op grote beeldschermen, tablets en mobiele telefoons. Een onmisbaar feature, want als potentiële klanten je zoeken, wil je dat zij jouw onderneming kunnen vinden, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken.

Website in eigen beheer

Een van de grote voordelen van Redkiwi is dat wij websites bouwen met TYPO3 en Magento, open source software met een makkelijk te gebruiken content management systeem. Als de website gereed is, ga je zelf de website beheren. Dat bespaart je niet alleen tijd en geld; je bent ook op langere termijn niet afhankelijk van webdesign in Hilversum, maar kunt bouwen op een landelijk bureau met specialisten die altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Voordat we de website aan je overdragen, volgen jij en je medewerkers bij ons een praktische workshop. Dat kan bij Redkiwi, maar ook bij jou op locatie. In ons online klantencentrum vindt je alle informatie die je nodig hebt om daarna de website te beheren. Heb je vragen, dan zijn de bekwame medewerkers van onze supportdesk er altijd om deze te beantwoorden en je verder te helpen. Als het nodig is, ook buiten kantoortijden.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht