Magento 2 webshop laten ontwikkelen?

Vraag je je af waarom je een Magento 2-webshop zou moeten laten ontwikkelen en niet een e-commerce webshop op een ander platform? Goede vraag! Kritisch zijn is altijd goed, dat zijn wij namelijk ook. Magento 2 is de meest populaire e-commerce solution. Niet voor niets maken wij als Magento 2-agency dan ook op maat gemaakte Magento 2-webshops met een solide digitale strategie daaraan ten grondslag.

Lees meer

Waarom kiezen voor een Magento 2-webshop?

Ten eerste is de Magento-core modulair en uit te breiden met beschikbare extensies of eigen code. Daarnaast bieden de nieuw ontwikkelde API’s betere integraties met externe software voor bijvoorbeeld je ERP- of CRM-pakket. Alle middelen zijn voorhanden om digitale impact te maken met jouw webshop.

Andere voordelen van Magento 2 commerce

De mogelijkheden van een Magento 2-webshop en zijn open source Content Management Systeem zijn eindeloos. Magento 2 heeft namelijk een groot aantal basisfunctionaliteiten in het pakket zitten. Dit gecombineerd met onze steengoede uitbreidingsmogelijkheden heb je de middelen voorhanden om jouw open source webshop topprestaties te laten leveren. In Magento 2 bouwen we je open source webshop precies zoals je gebruikers zouden verwachten. Of eigenlijk, nog beter!

Een schat aan ervaring

Open source Magento 2-webshops

We hebben benoemt dat Magento 2-webshops open source zijn, maar nog even in het kort de uitleg. Open source beschrijft de software die in productie en development vrije toegang geeft tot de bronmaterialen (de source) van een eindproduct. Zo gebruiken wij Magento 2 als basis om jouw e-commerce solution te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor een Magento 2-webshop?

Met name de grote community is een groot voordeel. Vele handen maken licht werk. Er werken vele mensen aan het Magento 2 CMS waardoor eventuele problemen tijdig worden ontdekt en gedeeld met de community. De community is dan ook constant bezig met het optimaliseren van de software en het e-commerce landschap. Daarnaast is de software vrij beschikbaar en hiermee betaal je dus geen dure licentiekosten om een e-commerce website op te starten.

Maak kennis met onze Magento 2-ontwikkelaars

Ben je enthousiast geworden en wil je een Magento 2-webshop laten ontwikkelen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ons team bestaat uit heel veel gedreven en ervaren Magento 2-ontwikkelaars. Zij gaan geen één uitdaging uit de weg! 

Wil jij impact creëren met jouw Magento-2 webshop? Wij adviseren, designen en bouwen graag met je mee! Deel je uitdaging en tot snel!

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.