Magento 2: ontdek de voordelen

Als Magento bureau ontwikkelen wij e-commerce oplossingen uitsluitend op het Magento 2 CMS. Shoppers hebben hoge verwachtingen van merken en de webshops waar zij shoppen. Van hoge prestaties (snelheid en gemak), beveiliging tot innovatieve interacties. Dat is waar wij, als Magento bureau, goed in zijn. Wij weten de verwachtingen van jouw shoppers te identificeren en om te zetten naar een customer driven e-commerce oplossing met impact.

Adobe certified solution partner

Wij zijn officieel partner van wereldwijd het grootste open source e-commerce platform. Hierdoor hebben wij een enorm netwerk gekregen en kunnen wij e-commerce platformen de beste technische én gebruiksvriendelijke oplossingen bieden. Het netwerk, de innovaties, de support en de nieuwste ontwikkelingen voor Magento kunnen wij door middel van ons partnership direct toepassen op jouw webshop.

PS: Magento is nu Adobe Commerce

Slimme Magento 2 oplossingen

Als Adobe Certified Solution Partner heeft het platform geen geheimen voor ons en creëren wij de beste B2C en B2B commerce oplossingen met onze klanten. Wij kennen Magento door en door en weten hoe we het systeem optimaal kunnen inzetten. Door de aanwezige kennis kunnen wij goed sturen op waar maatwerk nodig is.

Samen groeien met een Magento webshop

Met het webshop CMS van Magento 2 vergroot je je bereik en groei je naar nieuwe kanalen en regio’s. Je verkoopt je producten online aan zowel bedrijven als consumenten binnen één platform. Samen met onze e-commerce specialisten breng je jouw webshop naar de klant, waar, wanneer en hoe ze maar willen winkelen. 

Samen ontdekken wij waar je klanten zich bevinden, wat hun relatie tot jouw merk is en hoe wij van tevreden klanten, loyale klanten maken. Wij weten de juiste snaar te raken bij je bezoekers want de antwoorden vertalen wij naar een sterke e-commerce strategie. Of dat nu business-to-business of business-to-consumer is; wij kennen beide markten. Binnen deze strategie brengen wij complexe materie terug tot eenvoudige digitale oplossingen die werken, die impact maken.

Magento 2 hosting

Redkiwi is een full service digital agency en dat betekent dat we jouw uitdaging van A tot Z kunnen bedenken, ontwerpen, bouwen en verbeteren. Data, design & techniek zijn daarbij onze drijfveren en met de juiste digitale strategie weten we jouw doelstellingen te realiseren. 

Full service betekent dat wij ook de hosting verzorgen voor onze klanten, zoals voor Zuiver, Bold Monkey en Eshuis. Het grote voordeel van het onderhoud en hosting op één plek is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van de site. Je kan dus terecht voor al je (digitale) vraagstukken bij maar één partij: Redkiwi.

Een Magento 2 developer voor de toekomst

We verbinden mensen aan merken met behulp van design en technologie. We richten in. Bouwen structuren. Koppelen e-commerce systemen aan CRM, ERP of WMS systemen en laten organisaties groeien. Samen, want groeien doen we samen en dat kan alleen als je investeert in elkaar. We zijn een groep Magento 2 developers die zichzelf met passie en plezier uitdagen. Waarbij we bouwen aan vernieuwende en innovatieve oplossingen. Via Marketplaces en omnichannel strategieën. Gedurfd en vooruitstrevend. Functioneel en gebruiksvriendelijk. Hierbij leggen we elkaar geen grenzen op. We kleuren er lekker buiten.

Magento webshop laten maken op de Redkiwi manier

We zijn niet eigenwijs maar hebben wel een eigen werkwijze. We starten onze Magento 2 e-commerce trajecten altijd met een discovery phase. Belangrijk is dat we jouw organisatie en jouw klanten van binnen en buiten leren kennen. Vanuit de discovery ontwikkelen we een (digitale) strategie voor jouw organisatie. We maken vervolgens een concept design en valideren deze bij jouw klanten. We sprinten door op een scrum/agile manier totdat de Magento 2 webshop gerealiseerd is. Vervolgens pakken we de data erbij om de e-commerce oplossing verder te optimaliseren, want de lancering is nog maar het begin. 


De lancering van jouw nieuwe Magento 2 webshop is het begin van een proces waar wij als strategisch digital partner graag lang bij betrokken blijven. Wij blijven aan de knoppen draaien om de Magento 2 webshop te blijven optimaliseren. Naast een digitale strategie ontwikkelen wij ook specifiek een online marketingstrategie. Wij kijken samen naar welke digitale kanalen ingezet (moeten) worden en hoe deze kanalen presteren.

Met techniek van vandaag en morgen

Het e-commerce landschap is voortdurend in ontwikkeling en Redkiwi loopt voorop. Zo  combineren wij Magento webshops met het Hyva thema, integreren wij headless oplossingen en bouwen wij innovatie oplossingen op maat aanvullend op de features die Magento biedt. Alles in dienst van een optimale klantervaring, de ultieme vindbaarheid en de beste oplossing.

Wil jij impact creëren met jouw Magento 2 webshop? Wij adviseren, designen en bouwen graag met je mee! Deel je uitdaging en tot snel.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.