Partnership met Amasty

Als full service digital agency vinden wij het belangrijk om duurzame oplossingen te bouwen en gebruiken. Daarom hebben wij een partnership met Amasty, dé Magento Premier Extension builder. Amasty biedt kwalitatief hoogwaardige modules om jou te helpen je e-commerce oplossing sterker te maken.  Zo beginnen wij onze trajecten met diverse werksessies om tot de beste digitale strategie te komen.

Online strategie door Redkiwi én de juiste modules

Mediakanalen schieten als paddenstoelen uit de grond, maar welke zijn het waard om te gebruiken? Met welke bereik je jouw doelgroep?  Het zijn zomaar wat voorbeelden van de strategische vraagstukken waar ondernemers nu mee te maken hebben. Redkiwi ondersteunt ondernemers bij het creëren en implementeren van een effectieve online strategie. Naarmate dit proces vordert kijken we samen wat jouw e-commerce oplossing nodig heeft qua inhoud. Welke modules versterken de strategie? Welke modules heeft jouw e-commerce oplossing nodig om je klanten echt goed te kunnen faciliteren in hun digitale klantreis?

Een greep uit de (door Redkiwi) meest gebruikte Amasty modules

Redkiwi werkt vaak met de volgende modules van Amasty:

Met deze modules maak je jouw Magento e-commerce omgeving sterker. Amasty heeft 120+ Magento 2 extensies. Zo is er altijd wel een uitbreiding die past bij jouw e-commerce solution. Bij Redkiwi helpen wij je graag om de juiste keuzes te maken.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.