Magento webshop

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Zo pakt Redkiwi een Magento webshop aan

Wij houden van een gestructureerde aanpak voor het maken van een Magento webshop. Zo pakken wij het aan:

 • 1. Kennismaking

  Laten we beginnen met een kopje koffie. Tijdens dit kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen en ideeën voor jouw Magento webshop.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Onze webdesigners gaan aan de slag met het ontwerpen van jouw Magento webshop. Voordat we beginnen met bouwen kun jij als klant akkoord geven.

  2. Design
 • 3. Development

  Onze webdevelopers gaan aan de slag met jouw Magento webshop. Uiteraard zorgen wij voor de best mogelijke inrichting.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Jij wilt natuurlijk zelf de controle over jouw Magento webshop. Daarom leggen we in een workshop uit hoe je de webshop in Magento zelf kunt onderhouden en vullen.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  3... 2... 1... Go! Jouw Magento webshop gaat live! Laat de aankopen maar binnenstromen.

  5. Livegang
 • Voordelen van een Magento webshop

  Wellicht vraag je jezelf af waarom je een Magento webshop zou moeten laten ontwikkelen en niet een ander platform? Een terechte vraag vindt Redkiwi, kritisch zijn is altijd goed. Een Magento webshop heeft meerdere voordelen. Ten eerste, heeft het een heel gebruiksvriendelijke CMS, waardoor het onderhouden van de Magento webshop heel makkelijk is. Zelfs wanneer je geen ervaring hebt met onderhouden van webshops, is dit vrij makkelijk te leren.Daarnaast zijn Magento webshops ook nog eens heel zoekmachine vriendelijk.

 • Een open source Magento webshop

  Magento webshops zijn open source en dus gratis beschikbaar voor iedereen. Wat brengt dit voor voordelen mee? Het grote voordeel van open source is, dat de community constant bezig is met het optimaliseren van de software, waar je uiteindelijk weer van profiteert. Dit zorgt er voor dat fouten vroegtijdig aan het licht komen en er altijd wel een antwoord is op je vraag. Daarnaast zorgt het ervoor dat er continue nieuwe applicaties en modules worden ontwikkeld voor de Magento webshop. Daarbij is het voordeel van geen licentiekosten natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Magento webshops

Bekijk alle cases

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer weten over de voordelen van een Magento webshop?

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht