Magento: topsysteem voor een fashion e-commerce webshop

Magento Commerce is een zeer uitgebreid webshopplatform, compleet gericht op e-commerce. Het webshop platform Magento heeft ontzettend veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat je fashion webshop topprestaties levert. Wereldwijd worden er miljarden euro’s omzet gemaakt met Magentoshops.
certificaten

Ideaal voor een complete fashion webshop op maat

In Magento bouwen we je fashion webshop precies zoals je die in gedachten hebt. Óf eigenlijk beter. Bij Redkiwi zijn we fan van Magento vanwege het grote aantal basisfunctionaliteiten in het CMS (Content Managementsysteem), gecombineerd met de steengoede uitbreidingsmogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk voor jezelf én voor bezoekers

Magento shops biedt een zeer volwassen beheerssysteem. Als webwinkelbeheerder maak je eenvoudig producten en categorieën aan. Deze zie je overzichtelijk terug in de shop. Magento biedt de mogelijkheid om aanbiedingen te doen op basis van enkele productkenmerken. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaald merk in de aanbieding doen of geen verzendkosten rekenen. Voor bezoekers biedt de shop gebruiksvriendelijke zoekopties en een heldere productweergave. Zo is het selecteren en filteren van een maat en/of kleur van kleding zeer gemakkelijk te realiseren.

Helder bestelproces

Uiteindelijk draait het bij e-commerce om bestellingen, je wilt je kleding online direct aan de man brengen. Het is belangrijk om klanten na binnenkomst in de shop stap voor stap te begeleiden tot het afrekenmoment. Om tijdens dit proces het vertrouwen te winnen, is het belangrijk dat de mogelijke verzend- en betaalmethodes helder zijn, net als de te nemen afrekenstappen. Redkiwi zorgt ervoor dat bezoekers enthousiast shoppend en moeiteloos terechtkomen bij de kassa.

Andere voordelen van Magento

  • Meerdere verzend- en betaalmethoden. Elke webshop kent zijn specifieke eisen. Redkiwi kan verschillende verzendmethoden realiseren, eventueel gekoppeld aan bijvoorbeeld Parcelware van TNT Post. Ook vele betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal en directe CreditCard betalingen behoren tot de mogelijkheden.
  • Koppelingen met andere systemen. Met Magento beheer je je producten eenvoudig en overzichtelijk. Maar Magento is méér. Het systeem biedt je de mogelijkheid om koppelingen te maken met andere systemen, zoals je boekhoudprogramma, offline voorraad, logistieke partners en de partij die je betalingen regelt. Uiteraard gebeurt dit alles veilig en discreet.
  • Geoptimaliseerd voor Google. Voor veel webwinkelbezoekers begint de aankoop in een webshop met een zoekopdracht in Google. Magento zorgt ervoor dat de producten in je shop maximaal geïndexeerd worden door Google, wat resulteert in hoge posities in de zoekresultaten.
  • Uitbreidingen. Natuurlijk is bovenstaande niet alles. Magento biedt de mogelijkheid om verschillende modules aan je webwinkel toe te voegen. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden en kan Redkiwi altijd een passende oplossing voor je bieden.

Meer weten over Magento webshops?

Benieuwd hoe Magento van je webshop een succes maakt? Neem gerust even contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Onze webshopaholics helpen je graag.

Neem contact op!

Erik staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Erik belt jou!

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

  • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.