Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Waarom Redkiwi als Magento bouwer

Waarom zou je Redkiwi moeten kiezen als Magento bouwer? Een vraag die klanten ons vaak voorleggen. In eerste instantie, Redkiwi gaat op jouw stoel zitten. We willen begrijpen waar je naar toe wilt en wat je doelstellingen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het begrijpen van je ideeën essentieel is voor een succesvolle samenwerking met als resultaat een volledige tevreden klant. Enkel wanneer wij begrijpen wat je van ons verwacht als Magento bouwer, kunnen wij er voor zorgen dat die verwachtingen gerealiseerd worden in Magento.

Een Magento bouwer die met je meedenkt

Ten tweede, kan Redkiwi zo met je meedenken en, samen met je, het maximale uit de website halen. Voor veel mensen lijkt dit vanzelfsprekend, echter blijkt dit in de praktijk nogal eens anders te werken. Redkiwi onderscheid zich als Magento 2 bouwer van haar concurrenten door daadwerkelijk met je mee te denken. Mocht je meer willen weten over het laten bouwen van een Magento website, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij kunnen je precies vertellen wat Redkiwi voor je kan beteken als Magento bouwer. Daarnaast kunnen ze je ook uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Mocht je eerst wat meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

Magento 1 vs Magento 2

Magento is sinds jaar en dag een gevestigde naam binnen de webshop wereld. De meeste webshops gerealiseerd door Redkiwi zijn dan ook op basis van Magento 1. Magento 2 is enige tijd geleden gelanceerd, een volledig vernieuwde versie, en ook daar is Redkiwi druk mee bezig. De eerste webshops op basis van Magento 2 staan al live en er zijn er nog meer in aantocht. Create Digital Impact met Redkiwi op Magento 2 of 1? Wij kunnen je helpen!

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Op zoek naar een betrouwbare Magento bouwer?

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht