Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Magento specialist

Wanneer mag men zich een Magento specialist noemen? Over het algemeen wordt de term specialist gebruikt, wanneer iemand alles weet over een bepaald vakgebied. Redkiwi weet alles wanneer het Magento websites betreft, daarom noemen wij ons zelf Magento specialist. Graag zouden we daad bij het woord voegen en je laten zien dat wij dé Magento specialist zijn. Natuurlijk blijkt dit pas wanneer de Magento website klaar is.

Redkiwi dé Magento specialist

Redkiwi is in 2004 begonnen als een full service internetbureau. Destijds hebben wij besloten om Magento te gebruiken voor de ontwikkeling van webshops, dit omdat Magento een open source Ecommerce platform is. In praktijk houdt dit in; geen licentiekosten, een webshop die met tijd mee kan, gebruiksvriendelijk voor bezoeker, beheerder en zoekermachines. Inmiddels hebben we 7 jaar ervaring in het ontwikkelen van Magento webshops en zijn we een Magento specialist.

Een allround Magento specialist die meer doet

De term Magento specialist suggereert dat we ons alleen richten op het ontwikkelen van Magento webshops. Het tegendeel is waar. Zoals eerder gezegd, is Redkiwi een full service internetbureau dat graag een totaalproduct aflevert. Zo helpen we je ook graag met het onderhouden van de website, het creëren van content, webmarketing, zoekmachine optimalisatie en nog veel meer. Redkiwi is meer dan een Magento specialist en wil een webshop leveren dat af is, in plaats van een webshop waarvan je na oplevering nog moet vullen en vindbaar moet maken.

Als Magento specialist, willen wij deze kennis graag met je delen, zodat wanneer de website live is, je deze kan onderhouden. Veel van de functies die Magento heeft zijn vrij makkelijk, natuurlijk zijn er ook dingen die je net even moet weten. Daarom biedt Redkiwi met enige regelmaat Magento trainingen aan voor haar klanten. Voordat je het weet ben je zelf een Magento specialist.

Ben je benieuwd wat Magento specialist Redkiwi voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Op zoek naar een Magento specialist?

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht