Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Magento webshop verhuizen wij met je mee

Het laten bouwen van een nieuwe webwinkel is een stevige investering. Niet alleen in geld, maar vooral ook in tijd. Welke internetstrategie pas je toe, wat zijn jouw belangrijkste doelgroepen en hoe sluit jouw webwinkel daarbij aan? Er is niets vervelender dan een website te laten bouwen en vervolgens met handen en voeten gebonden te zijn aan de webbouwer. En dat hoeft niet.

Redkiwi gebruikt Magento als software voor het bouwen van webshops. Magento software is open source software. Je betaalt geen dure licentie voor het gebruik van het content management systeem (CMS). Belangrijker nog, als je van internetbureau wilt wisselen, kun je jouw webwinkel(s) gebouwd met Magento verhuizen naar jouw nieuwe web bouwer (maar wij bij Redkiwi denken niet dat je ooit nog bij ons weg wilt … ).

Magento verhuizen naar Redkiwi

Redkiwi is een Magento specialist bij uitstek. Als je al met modules werkt van Magento, verhuizen we deze graag naar ons bureau. Je kunt bij ons rekenen op uitstekende support en goede begeleiding. We zorgen dat jouw klanten niets merken als we jouw site van Magento verhuizen. In nauw overleg bekijken we of er wijzigingen gewenst zijn in het ontwerp of in het content management systeem. Als jouw webwinkel technisch goed werkt, zullen we ons vooral richten op het genereren van traffic en het converteren van bezoekers naar klanten die daadwerkelijk producten in jouw winkel bestellen.

Wil je jouw Magento verhuizen naar Redkiwi? Bel ons dan voor een afspraak. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn om jouw Magento webshop optimaal te laten functioneren.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Wil je jouw Magento shop verhuizen naar Redkiwi?

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Savana!

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht