Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Beschikbare modules voor je Magento webwinkel

Één van de voordelen van een Magento webwinkel is dat er vele basis en extra functionaliteiten beschikbaar zijn. Een aantal basis functionaliteiten zijn bijvoorbeeld aanbiedingen maken voor specifieke producten, ruim aanbod betaalmethoden, geen verzendkosten rekenen etc. Deze functionaliteiten zijn allemaal automatisch in te stellen op specifieke producten in je Magento webwinkel.

Daarbij zijn er allerlei extra modules, die makkelijk in te pluggen zijn. Deze extra modules worden ook nog steeds uitgebreid doordat Magento webwinkels gebruik maken van een open source software. De Magento community is constant bezig met uitbreiden en optimaliseren van functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat je Magento webwinkel altijd met de tijd mee kan.

Magento webwinkel makkelijk te beheren

Veel van onze Magento webwinkel klanten ervaren het control panel (CMS) van Magento als zeer handig en gebruiksvriendelijk. Wanneer je inlogt in het CMS zie je direct een overzicht van al je orders, inclusief bedragen, over de afgelopen periode in een grafiek. Dit geeft een goed beeld van de ontwikkeling van de verkopen. Verder is het heel makkelijk om aanpassingen te doen op de producten of nieuwe producten toe te voegen aan je Magento webwinkel. Dit zelfde geldt voor het beheren van je klanten. Het control panel geeft een overzicht van al je klanten met uitgebreide klantengegevens, wat je uiteindelijk kunt gebruiken voor gerichte marketing acties.  Op deze manier wordt het beheren van je Magento webwinkel een leuke bezigheid, zelfs voor mensen die niet of nauwelijks ervaring hebben met het onderhouden van Magento webwinkels.

Ben je benieuwd wat Redkiwi voor je kan betekenen op het gebied van Magento websites? Neem dan contact met ons op.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Bel Erik!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Online Advice)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht