Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Een webshop bouwer die zorgt dat je gevonden wordt

Één van de extra’s die een webshop bouwer van Redkiwi levert, is een SEO vriendelijke webshop. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, wat inhoudt dat je webshop goed gevonden wordt door zoekmachines. Veel bedrijven onderschatten het belang van SEO vriendelijke webshops, maar zoekmachines zijn tegenwoordig de belangrijkste bron van bezoekers en daarom een belangrijke factor voor een succesvolle webshop. We kunnen je helpen met het bepalen van de belangrijkste zoekwoorden, website structuur, content en nog veel meer andere zaken. Buiten SEO, kan Redkiwi je ook helpen met SEA, wat staat Search Engine Advertising. Dit is de betaalde vorm van adverteren in Google die zeker een meerwaarde kan hebben, wanneer goed uitgevoerd. Een goede webshop bouwer is er daarom één die rekening houdt met zoekmachines.

Een webshop bouwer die kennis deelt

Redkiwi beseft dat je een webshop bouwer zoekt, omdat je zelf niet de kennis hebt om een webshop te bouwen. Voor sommige klanten geldt dit ook voor het onderhouden. Het onderhouden van een webshop is uitermate belangrijk. Het succes van een webshop wordt namelijk ook grotendeels bepaald na het live gaan. Redkiwi vindt het daarom belangrijk dat je kennis krijgt van een webshop bouwer. Voor onze klanten geven we daarom Magento workshops. Magento is het software systeem dat Redkiwi gebruikt voor haar webshops. Daarnaast is er gedurende werkdagen altijd een supportdesk die je vragen kan beantwoorden, mocht je iets niet snappen. Oftewel, Redkiwi is een webshop bouwer wat denkt in totaaloplossingen en je niet alleen laat staan na oplevering van de webshop.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.