Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Een webshop designer: hoe gaan wij te werk?

Je vraagt je wellicht af hoe een webshop designer er voor gaan zorgen dat je ideeën werkelijkheid worden? Een terechte vraag vinden wij. Op het moment dat we het project samen met je starten, krijg je een project manager aangewezen. Dit zal ten alle tijden het contactpersoon zijn, waar je in eerste instantie je vragen en opmerkingen kwijt kan. Je projectmanager zal bij de start duidelijk je wensen en doelstellingen in kaart brengen. Vervolgens wordt er door onze webshop designer een concept design ontwikkeld. Dit gaat net zolang ter controle, totdat je volledig tevreden bent. Als het concept design uiteindelijk akkoord is, stuurt de webshop designer het concept door en wordt het daadwerkelijk gebouwd en gevuld. Mocht je meer willen weten over ons als webshop designer neem dan contact op.

Een professionele webshop designer

Een goede webshop designer is meer dan alleen de gene die een leuk design ontwerpt. We houden constant je doel in oogschouw. De structuur en de vulling van de webshop is namelijk net zo belangrijk als het design. Is het voor de bezoekers direct duidelijk wat je te bieden hebt? Welke actie moet de bezoeker ondernemen en hoe kunnen we dit met het design stimuleren? Dat zijn vragen die wij als webshop designer ons afvragen om de webshop zo succesvol mogelijk te maken. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor een indruk waarom zoveel bedrijven ons kozen als webshop designer.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.