Webshop ideeën

Laat je webshop ideeën niet op de plank liggen!

Lees meer

Een nieuwe online winkel?

Een goede webshop doet als het goed is hetzelfde als een ‘gewone’ winkel: hij lokt klanten naar binnen, laat ze een tijdje rondkijken en zorgt dat ze wat kopen. De beste winkels zorgen ervoor dat men regelmatig terugkomt. Met een webshop zou het precies hetzelfde moeten werken. Heb je webshop ideeën? Wil je een nieuwe online winkel voor je producten of ben je niet tevreden met de huidige webshop? Dan helpt Redkiwi je graag verder. Ons team heeft webshop ideeën te over.

Centraal bij de webshop ideeën van Redkiwi staat overzichtelijk winkelen. De klanten moeten meteen weten wat ze kunnen kopen, waar de verschillende producten op de website te vinden zijn, wat ze kosten en hoe ze te bestellen zijn. Het lijkt zo simpel, maar in menig webwinkel is een klant behoorlijk aan het zoeken naar productinformatie of bezorgkosten. Kan de (potentiële) klant niet snel vinden wat hij zoekt, dan is hij zo de winkel uit. Redkiwi gaat bij het uitwerken van je webshop ideeën uit van klanten, zodat zij optimaal kunnen winkelen en je meer geld verdient.

Een webshop met alle extra's van Redkiwi

Je krijgt binnen Redkiwi een persoonlijk aanspreekpunt. Het contactpersoon zorgt dat je direct betrokken bent bij alle stappen – van het creatieve design van je webshop ideeën tot het daadwerkelijk binnenhalen van klanten. Bij Redkiwi houdt het werk niet op als de webshop af is. Het  binnenhalen van klanten en zorgen dat ze daadwerkelijk je producten kopen, zien we als een essentieel onderdeel van ons werk. Laat je webshop ideeën niet langer op de plank liggen. Vraag online meer informatie aan of maak vandaag nog een afspraak.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.