Webshop laten maken

Wanneer mag men zich een webshop specialist noemen? Over het algemeen wordt de term specialist gebruikt, wanneer iemand alles weet over een bepaald vakgebied. Redkiwi Rotterdam weet alles wanneer het Magento webshops betreft, daarom noemen wij ons zelf Magento specialist. Graag zouden we daad bij het woord voegen en je laten zien dat wij dé Magento specialist zijn.

Lees meer

Kan ik bij Redkiwi mijn webshop laten maken?

Steeds meer winkels bieden hun diensten online aan. Als je de overstap wilt maken, is het belangrijk om een goede website te hebben met een overzichtelijke webwinkel. Online winkelen is immers anders dan shoppen in een winkelstraat. Klanten vergelijken steeds meer en gebruiken zoekmachines om een bepaald product te vinden. Bovendien is de eerste indruk en beleving van een website belangrijker dan ooit. Goede websites halen klanten binnen, terwijl slechte, onbetrouwbaar ogende websites juist “dealbreakers” kunnen zijn. Zonder bezoekers, geen omzet. Als je een goede en betrouwbare webshop wilt laten maken, helpt Redkiwi je graag. Wij zijn webbouwers met alle benodigde vaardigheden, zodat je gerust ons de webshop kunt laten maken. Wij staan voor een strak design zodat je goed in de zoekmachines gevonden wordt. Ook in de webshop moeten de bezoekers de producten kunnen vinden die ze nodig hebben. Een webshop laten maken is een goede investering in de website, omdat het belangrijk is gedegen kennis te hebben van de verschillende software pakketten. Natuurlijk moet de

Een webshop met alle extra's van Redkiwi

Door Redkiwi je webshop te laten maken, zorg je ervoor dat de webshop ingericht is op groei en prestatie. Dit combineren we met een goed ontwerp en een verbluffende service. Wij streven namelijk naar volle tevredenheid en rusten niet voordat je tevreden bent met de webshop. Daarnaast delen we graag onze kennis met je, niet alleen achteraf, maar tijdens het gehele traject. Ons doel is duidelijk: je de beste service van Nederland te bieden. Je kunt ons gerust je webshop laten maken, maar daarnaast zullen we je zo goed mogelijk van dienst zijn bij je andere website onderdelen.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.