Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Wij zorgen ervoor dat je een webshop specialist wordt

Redkiwi is van mening dat een echte webshop specialist je ook helpt na oplevering van de webshop, je bent immers (nog) geen webshop specialist. Redkiwi helpt je op twee manieren de webshop te optimaliseren en onderhouden. In eerste instantie wordt iedere webshop opgeleverd met een uitgebreid en gebruiksvriendelijks Content Management Systeem (CMS). Hierdoor kun je heel makkelijk aanpassingen doen in je assortiment.

Ondanks dat het CMS zeer gebruiksvriendelijk is, kan Redkiwi zich voorstellen dat er altijd zaken zijn die je nog niet snapt. Daarom bieden wij zeer regelmatig gratis trainingen aan voor onze klanten om je te helpen het CMS onder de knie te krijgen. Op deze manier proberen we van jou een webshop specialist te maken. Mochten er toch nog dingen zijn die je niet snapt, dan zit onze supportdesk 5 dagen per week klaar om je verder te helpen.  Daarom is Redkiwi meer dan alleen een webshop specialist.

Een webshop specialist die luistert

Buiten het feit dat wij als webshop specialist zorg voor je dragen na oplevering, luisteren wij ook daadwerkelijk naar onze klanten. Enkel wanneer wij weten wat er bij speelt en wat je doelstellingen zijn, kunnen wij de webshop specialist zijn die je verwacht. Redkiwi nodigt haar klanten dan ook geheel vrijblijvend uit voor een oriënterend gesprek of je kunt ons uitnodigen. Mocht jij ook belang hebben bij een oriënterend gesprek met een webshop specialist, nodig ons dan uit voor een kopje koffie of vul het offerteformulier in.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.