Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Een webwinkel bouwer die kwaliteit levert

Redkiwi is een webwinkel bouwer die je doelstellingen in oogschouw houdt tijdens het bouwen van een webwinkel. Wat houdt kwaliteit in, vraag je jezelf wellicht af. Volgens ons is een kwalitatieve webwinkel, een webwinkel die zo ontwikkeld is dat bezoekers doen, wat je wil dat ze doen. Wat zijn belangrijke producten voor je en hoe kunnen we er voor zorgen dat bezoekers hier zo snel mogelijk terecht komen. De webwinkel wordt afgestemd op je (commerciële) doelstellingen. Daarnaast is een webwinkel goed, wanneer het goed gevonden wordt door de doelgroep en zoekmachines. Met beide houdt Redkiwi rekening als webwinkel bouwer. Zie ook ons portfolio en klantenvideo’s voor het resultaat van ons als webwinkel bouwer.

Webwinkels bouwen met plezier

Buiten het feit dat wij een webwinkel bouwer zijn die kwaliteit levert en met je meedenkt, is samenwerken met Redkiwi ook nog eens leuk! Redkiwi hecht veel waarde aan een plezierige samenwerking met klanten, maar ook met het personeel onderling. Is plezier in je werk ook een grote drijfveer voor jou? Nodig ons dan eens uit of vul het contactformulier in. Als webwinkel bouwer, waar we constant met klanten bezig zijn, vinden we een leuke samenwerking belangrijk!

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat kost een website/shop bij jullie?

Wat kost een website/shop bij jullie?

Dat is sterk afhankelijk van wat jij en je eindgebruikers wensen. Neem anders even contact met ons op via 010-281 96 33. We zijn benieuwd naar de uitdaging en bespreken het budget graag met je.

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Moet ik voor Magento open source of Magento Commerce gaan? Wat zijn de verschillen?

Goede vraag, het antwoord is véél te lang om hier te kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om dit verder toe te lichten. Neem contact met ons op via 010-281 96 33.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Hoe werken jullie na oplevering van de website/shop?

Na livegang blijft onze digital consultant nauw betrokken bij jou als klant. Dit doen we om te kunnen sturen op de KPI’s die gezamenlijk zijn bepaald. Zo kunnen we bijvoorbeeld kwartaalmeetings houden om de resultaten van de KPI’s te bespreken en vervolgens bij te sturen op de resultaten.

Bij wie hosten jullie?

Bij wie hosten jullie?

Bij Redkiwi hebben wij de hosting in eigen beheer en nemen de resources af bij onze partner CloudVPS. De volledige hosting is dus in eigen beheer van Redkiwi en de data wordt opgeslagen in Nederland.

Bel Gijs

E-commerce consultant
010 281 96 33
bitter@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.