Marketing bureau Rotterdam

Nog nooit zijn er zoveel (digitale) kanalen geweest om zichtbaar te zijn en elke dag komen er nieuwe initiatieven bij. Als marketing bureau uit Rotterdam snappen we de wat-moet-ik-doen-frustratie van veel organisaties en daarom vinden wij het belangrijk jou te helpen bij de keuzes en inzet van je marketingactiviteiten.

We vinden het belangrijk om samen, stap voor stap, te doorlopen hoe jouw doelgroep eruit ziet. Alleen op die manier weten we waar jij je op moet focussen. Focus aanbrengen is belangrijk, het helpt je keuzes te maken op welke kanalen je het beste actief kan zijn. Alleen zo kunnen we jouw organisatie dichter bij je doelgroep brengen en je doelstellingen realiseren.

Lees meer

Marketing bureau Rotterdam

Het hoofddoel is natuurlijk om jouw organisatie beter vindbaar te maken via het juiste kanaal bij de juiste doelgroep. Beter zichtbaar onder de juiste doelgroep en met een heldere merkidentiteit. Van concept tot volledige marketingcampagnes en de juiste digitale oplossing zoals een website, e-commerce omgeving of platform.

Wij noemen ons daarom met trots een full service digital agency. We begeleiden je van A tot Z en helpen je keuzes te maken om je doelgroep beter te bedienen. Zo kan jij je focussen op groei en regelen wij de praktische zaken voor je in.

Samen naar jouw marketing kijken?

Overweeg jij een nieuwe online strategie? Of heb je een simpele vraag over jouw marketingactiviteiten of de te kiezen kanalen in een steeds complexer online landschap? Zie jij op digital vlak je concurrenten voor op lopen en wil jij stappen maken? Wij, van marketing bureau Redkiwi, gaan graag met je in gesprek. Laat ons gerust weten wat je vraagstuk of probleem is.

van concept

tot effectieve campagnes

Als marketing bureau in Rotterdam ontwikkelen wij concepten en publiceren en monitoren wij marketingcampagnes. Alles wat daar tussenin zit kunnen wij uit handen nemen. Vanuit de discovery fase kijken wij naar de kern van het probleem van jouw doelgroep en welke oplossing daarbij hoort. Daardoor kan het zijn dat je denkt dat je een corporate website nodig hebt, maar blijkt uit onze sessies dat je beter een community platform op kan zetten.

Wij vinden het belangrijk alle aspecten van jouw klanten onder de loep te nemen. Alleen zo kom je tot de beste oplossing voor jouw doelgroep en jouw organisatie. Onnodig zonde om een digitale oplossing te lanceren wat voor de doelgroep eigenlijk geen oplossing is. Daardoor verlies je waarde, geloofwaardigheid en uiteindelijk conversies.

Welk marketing bureau past bij mij?

Dat is een moeilijke vraag. Een marketing bureau kiezen is niet als nieuwe schoenen kopen. Wij vinden oprecht dat het verder gaat dan kosten. Het gevoel moet goed zijn, de werkwijze moet bij jouw organisatie passen, je moet zeker het team ontmoeten en meerdere gesprekken hebben om tot de kern van je probleem en een mogelijke oplossing te komen. Denk er goed over na!

Het geeft bijvoorbeeld ook niet als een bureau niet direct de juiste cases heeft. Wij werken in verschillende branches en daardoor krijg je van ons nieuwe ideeën die ook in andere branches toe te passen zijn. Pin je daar dus niet op vast.

Zo pakken wij jouw uitdaging aan

  Strategie & advies

  Simpelweg beginnen en wel zien waar het schip strand is niet ons ding. Impact maken begint met een solide basis, een digitale strategie. Samen met jou kijken onze strategen welke strategie bij jouw organisatie past in deze complexe digitale wereld.

  Meer over strategie & advies

  Concept & design

  Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie de ideale customer journey. Hier verbinden wij, visueel gezien, bezoekers aan je merk. Zo worden tevreden bezoekers, loyale gebruikers.

  Meer over concept & design

  Open source development

  We streven naar duurzame en verrassend betrouwbare oplossingen. Goedkoop is duurkoop, geen quick en dirty tricks en altijd vanuit een open mind. Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Wij zetten open source development in om impact te maken.

  Meer over open source development

  Hosting & support bij Redkiwi Rotterdam

  Na livegang van je website, webshop of platform begint het pas. Actieve, professionele hosting en support is wat wij leveren. We gaan voor een aanpak waarin je online platform de ruimte heeft om te groeien.

  Meer over hosting & support

  Digital marketing

  De digitale wereld is nooit compleet en technologie en gebruikers staan nooit stil. Wel eens 100% conversie gezien behalve die ene test van jezelf? Nee? Dachten wij al. Met digital marketing blijven wij data verzamelen en draaien aan de knoppen om nog meer uit je platform te halen, stap voor stap.

  Meer over digital marketing

  Onze klanten

  Meer weten over ons marketing bureau Rotterdam?

  Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.