Database-koppelingen waar je blij van wordt

Voor het succesvol runnen van een bedrijf is meer nodig dan alleen een website. Redkiwi biedt je daarom de mogelijkheid je site te koppelen aan andere systemen die de bedrijfsvoering prettiger maken, bijvoorbeeld je boekhoudprogramma, offline voorraad of betaalpartner.

Lees meer

Maatwerk

Omdat elk (software)systeem op een andere manier is opgebouwd, is het koppelen van databases maatwerk. Als je geïnteresseerd bent in een database-koppeling brengen we je in contact met onze in-house koppelingsarchitect. Hij analyseert de verbinding en bereidt deze zorgvuldig voor.

Alle lichten op groen

Na de analyse volgt een uitgebreide testfase, waarin de koppeling tot in detail op de proef gesteld wordt. Pas als alle lichten op groen staan, gaat je website in de nieuwe vorm live. Zo komt niemand voor verrassingen te staan: jij niet, wij niet en je bezoeker niet.

Een aantal voorbeelden van koppelingen waar we ervaring mee hebben:

9292OV
Bij een koppeling met 9292OV.nl kan men op een andere site een reisplanning afhandelen, inclusief alternatieve tijdstippen en routebeschrijvingen van en naar de begin- en eindhaltes.

FileMaker
FileMaker is een database programma voor Mac & Pc. De koppeling voorziet in het synchroniseren van bijvoorbeeld contacten & vacatures in Filemaker met de website.

Hugin
Bij deze koppeling worden persberichten uit Hugin gesynchroniseerd met de website. De koppeling bestaat onder andere uit een vertaalslag van het persbericht naar bruikbare content elementen (incl. documenten en afbeeldingen) naar een compleet online persbericht.

Connexys
Voor het werven van medewerkers kan gebruik worden gemaakt van Connexys. Deze koppeling maakte een integrale verbinding tussen de website en de vacatures. Zo kan het sollicitatie proces in lijn met de huisstijl worden opgezet.

Realworks
Realworks is een software pakket voor NVM makelaars. De huizen uit het systeem worden getoond op de website met alle bijbehorende categorieën, afbeeldingen en informatie.

Carerix
Door de koppeling met Carerix is een realtime vacature systeem mogelijk. Dit met ingebouwde sollicatiemogelijkheden, in combinatie met gebruikers profielen.

Teamspace
Teamspace is software voor centrale opslag & bewerking van documenten, informatie en ideeën. De koppeling voorziet in het dagelijks synchroniseren van documenten naar een kennisbank op de website, inclusief o.a. categorie, auteur en datum van publicatie.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een project?

De gemiddelde doorlooptijd, afhankelijk van de complexiteit en de projectmethodiek, is 12 tot 16 weken.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe verloopt het proces?

Hoe verloopt het proces?

Nadat de offerte akkoord gaat de projectmanager met het project aan de slag. Concept, strategie en design wordt ingepland. In de loop van het design traject wordt direct gekeken naar de technische haalbaarheid, en kosten, zodat er geen verrassingen zijn. Na design akkoord, gaan we aan de slag met de bouw. Vervolgens krijg je een training, waarna je de site kunt gaan vullen. Tenslotte zetten we de site live. Het project is dan afgesloten, maar dan gaan we bij voorkeur samen een traject aan waarbij we samen de site nog verder kunnen optimaliseren.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.