Online marketing bureau

Nog nooit zijn er zoveel (digitale) kanalen geweest om zichtbaar te zijn en elke dag komen er nieuwe initiatieven bij. Als marketing bureau uit Rotterdam snappen we de wat-moet-ik-doen-frustratie van veel organisaties en daarom vinden wij het belangrijk jou te helpen bij de keuzes en inzet van je marketingactiviteiten.

Als marketing bureau ontwikkelen wij concepten en publiceren en monitoren wij marketingcampagnes. Vanuit de discovery fase kijken wij naar de kern van het probleem van jouw doelgroep en welke oplossing daarbij hoort. Alleen zo kom je tot de beste oplossing voor jouw doelgroep en jouw organisatie. Zo behaal jij jouw doelstellingen gefocust op meer leads, omzet of naamsbekendheid.

Daag jij ons uit met jouw volgende project?

Hoe ziet jouw roadmap eruit? Overweegt jouw organisatie een nieuwe online marketingstrategie? Laten we samen kijken hoe we jouw organisatie laten groeien!


Jouw contactaanvraag is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen van jouw contact aanvraag.

Het is tijd voor digitale impact

Een portaal, website, e-commerce omgeving of platform is niets waard zonder de juiste bezoekers. Geen digitale toeristen op je digitale omgeving, maar gebruikers die waarde toevoegen voor jouw organisatie.

Onze kiwi's zijn dagelijks bezig in samenwerking met onze klanten om de juiste bezoekers op het juiste moment in de customer journey aan te spreken en binnen te halen. We werken nauw samen omdat we het namelijk niet alleen belangrijk dat wij je business vergroten, maar ook jouw kennis.

Daarbij zijn data, design & techniek onze drijfveren, digitale oplossingen onze middelen. Uitgangspunt is het unieke gedachtegoed van jouw als partner. Alles met maar één doel voor jouw organisatie: create digital impact.  Benieuwd naar ons werk?   Bekijk onze cases.

Nieuwsbrief
iedere maand een kant-en-klaar kennispakketje!
Dankjewel voor jouw aanmelding. We hebben jouw aanvraag goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens jouw aanmelding. Probeer het opnieuw.