Online marketing bureau

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Online marketing bureau Redkiwi

Als we spreken over online marketing, dan worden vaak verschillende dingen bedoeld. Natuurlijk is het een verzamelnaam voor zaken als SEO en SEA, maar het paraplubegrip ‘online marketing’ omvat meer dan dat.

Wij bij online marketing bureau Redkiwi vinden dat online marketing anno nu vooral neerkomt op een integrale aanpak en afstemming van alle (online) marketingactiviteiten. Zelfs offline marketing wordt in deze mix betrokken, want als bedrijf spreek je natuurlijk met één mond.

SEO campagnes en SEA campagnes zijn natuurlijk middelen die wij gebruiken om tot meetbare resultaten te komen. Maar uiteindelijk zijn dergelijke campagnes middelen en geen doelen op zich. Iets dat wij als belangrijk uitgangspunt hanteren. Onze activiteiten op het gebied van online marketing vinden altijd plaats met een helder omschreven einddoel in gedachten. Graag willen we met je sparren en samenwerken om deze doelen scherp te stellen en te vertalen naar een aanpak die werkt.

Een lokaal online marketing bureau

In het global village dat de wereld tegenwoordig is, maakt het eigenlijk niet meer uit vanuit waar diensten geleverd worden, zou je denken. Toch is dat niet helemaal waar. Uiteindelijk vormen je bedrijf en de fysieke omgeving daarvan de basis voor je marketing. Je klanten, je bedrijfspand, je mensen, allemaal vormen ze input en basis voor een succesvolle online strategie. Daarom willen wij als online marketing bureau zoveel mogelijk lokaal opereren. Dat doen wij vanuit onze vestigingen in diverse steden in Nederland. De online wereld dient immers de fysieke wereld en niet andersom. Wanneer je kiest voor Redkiwi als jouw partner in online marketing, dan heb je contact met een lokale specialist. Iemand die bij je over de vloer komt, met je in gesprek gaat en je ook persoonlijk kan laten zien wat er bereikt is. Onderlinge afstemming en voortschrijdend inzicht werken zo een stuk soepeler.

Spreekt deze filosofie jou aan? Geloof jij dat online marketing bureau Redkiwi de creatieve oplossingen in huis heeft die jou verder helpen? Neem dan contact op met ons. Wij staan te trappelen om je meer te vertellen over onze aanpak en hoe dat gaat werken voor jouw bedrijf.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat adviseren jullie met betrekking tot afbeeldingen?

Wat adviseren jullie met betrekking tot afbeeldingen?

Afbeeldingen mogen eigenlijk niet groter zijn dan maximaal 1MB. Zelfs 1MB is al veel. Grote afbeeldingen beïnvloeden namelijk de snelheid van je website. Compressor kan je helpen de grootte van je afbeeldingen te verkleinen.

Pakken jullie projecten Agile/Scrum aan?

Pakken jullie projecten Agile/Scrum aan?

Wij kijken altijd welke methodiek het beste bij de organisatie past. Wij kunnen daarmee dus ook Agile/Scrum werken en hebben scrummasters in dienst.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.