Online marketing Breda

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Online marketing Breda

Wie online actief is – en welk bedrijf of welke ondernemer is dat nou niet? – heeft voortdurend te maken met online marketing. Waarschijnlijk vliegt ook jou op dat vlak van alles om de oren. Zowel marketingacties van bedrijven zelf, als bedrijven die jou kunnen helpen met je vindbaarheid. Wij van Redkiwi Online Marketing Breda willen je vragen eens in overweging te nemen wat je zelf wilt. Wat zijn precies de verwachtingen die je hebt van online marketing in Breda of elders? In een bredere context kun je je afvragen wat precies het doel is van je (online) activiteiten. Wij helpen onze klanten graag bij het beantwoorden van dergelijke vragen. Onze ervaring leert dat wij die mensen die de antwoorden op deze vragen duidelijk voor ogen hebben, verder kunnen helpen. Online marketing is geen magische truc. Net als elke vorm van marketing begint het bij de wensen van je doelgroep en natuurlijk ook je eigen wensen. Redkiwi Online Marketing Breda hanteert dat als uitgangspunt.

Van concept naar online vindbaarheid

Uitgangspunten, ideeën en input moeten natuurlijk in concreet resultaat worden omgezet. Ook daar staan wij van Redkiwi Online Marketing Breda pal voor. Elke vorm van marketing valt of staat immers met de resultaten ervan. In dit geval zijn dat posities in Google, bezoekers en vooral conversie natuurlijk. Als wij met je online vindbaarheid aan de slag gaan, dan koppelen wij die aan meetbare resultaten. Dat is voor jou prettig, maar natuurlijk ook voor ons. Zoals hierboven gezegd is online marketing niet een of ander trucje.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat adviseren jullie met betrekking tot afbeeldingen?

Wat adviseren jullie met betrekking tot afbeeldingen?

Afbeeldingen mogen eigenlijk niet groter zijn dan maximaal 1MB. Zelfs 1MB is al veel. Grote afbeeldingen beïnvloeden namelijk de snelheid van je website. Compressor kan je helpen de grootte van je afbeeldingen te verkleinen.

Pakken jullie projecten Agile/Scrum aan?

Pakken jullie projecten Agile/Scrum aan?

Wij kijken altijd welke methodiek het beste bij de organisatie past. Wij kunnen daarmee dus ook Agile/Scrum werken en hebben scrummasters in dienst.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.