Zoekmachine optimalisatie MKB

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!
Lees meer

Een onverwoestbare strategie, een unieke website

Als je op zoek bent naar een goede webbouwer, dan spelen – naast het budget – allerlei overwegingen een rol. Dikke kans dat gebruiksgemak en de mogelijkheid om de site zelf bij te houden en te beheren belangrijk voor je zijn. Bij Redkiwi bouwen we websites en webshops met een doordacht design, op basis van de nieuwste technieken. Gebruiksvriendelijk staat daarbij voorop. Los daarvan hebben wij jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie middelgrote en grote bedrijven. Door zoekmachine optimalisatie in te zetten, zorgen we dat je doelgroepen niet om je site of shop heen kunnen.

Zoekmachine optimalisatie

Sommige partijen die een website willen laten bouwen, hebben al een concreet beeld van hoe de website eruit moet komen te zien, maar dit is lang niet altijd het geval. In beide gevallen helt Redkiwi je graag met de verdere conceptontwikkeling van A tot Z. Samen werken we aan een online strategie die staat als een huis. Omdat zoekmachineoptimalisatie het verschil maakt voor de vindbaarheid van je website of webshop, is online marketing een onderdeel van het proces dat wij zeer serieus nemen. Uiteindelijk zit er aan de meeste websites een verdienmodel vast dat valt of staat met voldoende relevante bezoekers. Wij brengen in kaart welke zoektermen jullie doelgroepen gebruiken en we zorgen voor een knappe website die op die termen gevonden wordt.

Ook punten scoren met zoekmachine optimalisatie? Neem contact op met Redkiwi!

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Wat adviseren jullie met betrekking tot afbeeldingen?

Wat adviseren jullie met betrekking tot afbeeldingen?

Afbeeldingen mogen eigenlijk niet groter zijn dan maximaal 1MB. Zelfs 1MB is al veel. Grote afbeeldingen beïnvloeden namelijk de snelheid van je website. Compressor kan je helpen de grootte van je afbeeldingen te verkleinen.

Pakken jullie projecten Agile/Scrum aan?

Pakken jullie projecten Agile/Scrum aan?

Wij kijken altijd welke methodiek het beste bij de organisatie past. Wij kunnen daarmee dus ook Agile/Scrum werken en hebben scrummasters in dienst.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

Wat moet ik me voorstellen bij de werksessies?

We gebruiken de werksessie om het bedrijf, de producten, doelgroepen, markten, enz. beter te leren kennen. We vullen samen de customer journey in, zodat we een website creëren die aansluit op de behoeftes van de doelgroep. We bepalen samen de kpi’s van de website, bespreken wireframes, kijken naar concepten en identificeren persona’s. Elke werksessie is weer anders en laten we aansluiten op wat er echt nodig is.

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

Wat moet ik me voorstellen bij de kick off?

De kick off is een eerste meeting waarbij, in ontspannen sfeer, beide project teams elkaar leren kennen. Tijdens deze meeting bereiden we de klant vaak voor op wat gaat komen, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.