Online marketing Rotterdam

Organisaties staan dagelijks voor (nieuwe) digitale uitdagingen. Veel bedrijven worstelen daarom met hun online strategie. Niet zelden omdat ondernemers die zich niet primair bezighouden met internet het lastig vinden om de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van online marketing bij te houden. En dan vooral wat relevant is. Online Marketing vanuit Rotterdam is wat wij doen!

Lees meer

Online marketing door Redkiwi Rotterdam

Wij helpen je om online meer zichtbaar te zijn. Beter vindbaar en met een duidelijke identiteit. Wij noemen ons daarom met trots een full service internetbureau. Wij zorgen ervoor dat met online marketing je marketingdoelen bereikt worden door de inzet van diverse kanalen en een gedegen online strategie.

Online marketing wordt vaak geassocieerd met e-commerce, maar online marketing is inzetbaar voor elke branche en elk product of dienst. Het gaat hier ook om social media marketing, zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing. Dit is een kleine greep uit alle mogelijkheden op het gebied van online marketing.

Samen een nieuwe strategie bepalen?

Overweeg jij een nieuwe strategische koers? Of heb je een simpele vraag over de te kiezen middelen in een steeds complexer online landschap? Wij van Redkiwi gaan graag met je in gesprek en houden van niet lullen maar poetsen. Laat ons gerust weten wat je vraagstuk of probleem is.

Uniek en voor jou

Wij geloven dat iedere situatie vraagt om een unieke, eigen online strategie. Om een online marketing strategie te vinden voor jouw website, webshop of online platform is het belangrijk om allereerst de juiste vragen te stellen. Maar waar tover je die vandaan? Om tot een zo goed mogelijke strategie te komen, kijken we altijd eerst naar de doelen van jouw organisatie. Waar liggen de kansen voor jouw producten of diensten? Wat houdt je concurrenten bezig? Welke doelstellingen wil je behalen? Welke kanalen gebruik je of zou je moeten gebruiken? En op welke manier kunnen we die concreet maken in de vorm van meer nieuwe verkopen, bezoekers, leads of downloads?

Waarom online marketing?

Een portaal, website, e-commerce omgeving of platform is niets waard zonder de juiste bezoekers. Geen digitale toeristen op je digitale omgeving maar gebruikers die waarde toevoegen voor jouw organisatie. En hoe zou je het vinden als dit verkeer ook conversies oplevert? Dit is niet perse het kopen van een product want door middel van Marketing Automation kan je gebruikers ook warm maken en converteren tot een offerte- / demoaanvraag of om aan te sluiten bij je webinar/event.

Dat is precies waarom je online marketing nodig hebt, om de juiste bezoekers op het juiste moment in de customer journey aan te spreken en binnen te halen. Ons online marketing team uit Rotterdam is hier dagelijks mee bezig in samenwerking met onze klanten. Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat wij je business vergroten, maar ook jouw kennis.

Geen woorden maar data

Online marketing is een loze term als je niet slim omgaat met je data. KPI’s en doelstellingen liggen hieraan ten grondslag. Data heb je nodig om te beoordelen of je online marketing een succes is. Verminder je onderbuikgevoel en stel je data op de juiste manier in. Jouw data is namelijk prachtig en bij elke organisatie is enorm veel data beschikbaar. Denk hierbij aan:

 • Klantgegevens
 • Website bezoeken
 • Marktonderzoek
 • Prestaties van je social posts
 • etcetera

Wij helpen je deze data te visualiseren, beoordelen en in te zetten om je online marketing naar de next level te trekken.

Dit is onze aanpak

  Strategie & advies

  Simpelweg beginnen en wel zien waar het schip strand is niet ons ding. Impact maken begint met een solide basis, een digitale strategie. Samen met jou kijken onze strategen welke strategie bij jouw organisatie past in deze complexe digitale wereld.

  Meer over strategie & advies

  Concept & design

  Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie de ideale customer journey. Hier verbinden wij, visueel gezien, bezoekers aan je merk. Zo worden tevreden bezoekers, loyale gebruikers.

  Meer over concept & design

  Open source development

  We streven naar duurzame en verrassend betrouwbare oplossingen. Goedkoop is duurkoop, geen quick en dirty tricks en altijd vanuit een open mind. Open source zit namelijk in ons DNA en toegankelijkheid in ons hart. Wij zetten open source development in om impact te maken.

  Meer over open source development

  Hosting & support bij Redkiwi Rotterdam

  Na livegang van je website, webshop of platform begint het pas. Actieve, professionele hosting en support is wat wij leveren. We gaan voor een aanpak waarin je online platform de ruimte heeft om te groeien.

  Meer over hosting & support

  Digital marketing

  De digitale wereld is nooit compleet en technologie en gebruikers staan nooit stil. Wel eens 100% conversie gezien behalve die ene test van jezelf? Nee? Dachten wij al. Met digital marketing blijven wij data verzamelen en draaien aan de knoppen om nog meer uit je platform te halen, stap voor stap.

  Meer over digital marketing

  Onze klanten

  Meer weten over online marketing uit Rotterdam

  Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bel Martijn

  Head of Strategy
  010 281 96 33
  baart@redkiwi.nl
  Martijn Baart