Online strategie

Een online strategie brengt alle kanalen, media en middelen bij elkaar in één klantreis. Jouw klanten komen op verschillende punten van je online strategie met je organisatie in aanraking en al deze punten moeten elkaar logisch opvolgen om jouw klanten te binden aan jouw organisatie. Veel organisaties worstelen met hun online strategie.

Een stevige online strategie valt of staat met de uitvoering ervan en begint en eindigt met de klant. Als digital marketing agency helpen wij bij het inrichten van de klantreis en het behalen van je doelstellingen. We vernieuwen en innoveren jouw digitale landschap met maar één doel: resultaten boeken en groei realiseren.

Lees meer

Online strategie door Redkiwi

Redkiwi helpt je bij het opzetten van jouw online strategie. Wij weten waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe jij meer bekendheid, meer verkeer, meer klanten of meer omzet kan realiseren in deze snelgroeiende digitale wereld. Wij weten wat jouw doelgroep nodig heeft en welke oplossing je daarbij kan bieden.

Daarbij kijken we naar jouw KPI’s en doelstellingen. We zijn open en eerlijk over welke dingen je wel of juist niet moet doen. Hoe je voorop blijft lopen en daarmee de wensen van je doelgroep voor kunt blijven. Zo maken we impact, maximaal succes! Bij elke stap kijken we hoe we inspanningen, activiteiten en –investeringen optimaal laten bijdragen aan het succes van de online strategie.

 

 

Er is veel keuze als je het hebt over sociale mediakanalen, maar welke zijn het waard om te gebruiken? Met welke bereik je jouw doelgroep? Maar ook vragen ondernemers zich af hoeveel van hun business ze naar het web kunnen verplaatsen. Het zijn zomaar wat voorbeelden van de strategische vraagstukken waar ondernemers nu mee te maken hebben. Redkiwi ondersteunt ondernemers bij hun digital marketing uitdagingen. Van conceptontwikkeling, webdevelopment en SEO tot een onderscheidende sociale mediastrategie.

Samen een nieuwe strategie bepalen?

Overweeg jij een nieuwe strategische koers? Of heb je een simpele vraag over de te kiezen middelen in een steeds complexere online omgeving? Wij gaan altijd graag met je in gesprek. Laat ons gerust weten wat je vraagstuk of probleem is.

Van online strategie naar meetbare resultaten

Uitgangspunt bij onze strategische overwegingen is dat een strategie nooit een doel op zich is. Dat geldt dus ook voor een online strategie. Dit lijkt heel logisch, maar toch wordt het verrassend vaak uit het oog verloren. Gaandeweg in het proces of zelfs al helemaal aan het begin. Het gevaar van het uitwerken van een goede online strategie is dat de strategie zelf leidend wordt boven de achterliggende principes (doelstellingen). Het gevolg daarvan kan zijn dat er investeringen gedaan worden in vernieuwingen die op zich interessant zijn, maar niet in de specifieke casus van jouw bedrijf.

De kern van een goede strategie is wat ons betreft het kiezen van de juiste middelen en intensiteiten in een wirwar van potentie. Daarbij is er geen one size fits all. Bedrijven zijn uniek en daarmee ook hun strategische overwegingen. Voor ons is het een ontzettend leuke uitdaging om, elke keer weer opnieuw, samen met een organisatie tot een vernieuwende strategie te komen die een beperkte hoeveelheid middelen naar een verrassend goed resultaat vertaalt. Resultaten die natuurlijk meetbaar zijn en input verzorgen voor verdere verbetering.

Meer weten?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.