Digitale strategie voor groei

De digitale wereld staat vol met organisaties die allemaal proberen in te spelen op zijn of haar doelgroep(en). Het lukt jou en je organisatie maar niet om daar tussen te komen en dat is frustrerend. Je SEO inspanningen leveren tot nu toe weinig op en je Google Ads converteren niet goed (genoeg) maar je weet niet zo goed hoe de cijfers horen te zijn.

Redkiwi helpt jouw organisatie met een digitale strategie en de vraagstukken die daarbij komen kijken. Samen doen we onderzoek naar jouw eindgebruikers – de zogeheten persona’s – en richten de best presterende customer journey in. Als digital agency realiseren wij jouw digitale strategie ‘om de rode kiwi tussen de groenen te worden’. Onderscheidend en impactvol. Samen vormen we de juiste KPI’s en doelstellingen, maken we een concreet plan en zetten we de juiste stappen om deze te realiseren. 

Lees meer

Een digitale strategie, waarom?

Het bouwen van een fantastische corporate website, e-commerce ervaring of digitaal platform is niet genoeg. Met alleen het lanceren en laten draaien van zo een oplossing gebeurt er niet zoveel. Het gaat om digitaal volwassen worden. Een goede digitale strategie ontwikkelen en substantieel onderdeel van je business maken is noodzakelijk om je digitale activiteiten op lange termijn een succes te maken. Zonder zo’n strategie groeien je concurrenten je in een snel tempo voorbij en laat jij klanten liggen. Wij weten alles af van het ontwikkelen van een digitale strategie en het realiseren van de beoogde resultaten. We streven dan ook samen naar maar één doel: create digital impact.

Een digitale (marketing) strategie op maat

Iedere situatie en elk digitaal vraagstuk vraagt om een op maat gemaakte digitale (marketing) strategie. Jouw organisatie is niet gelijk aan die van een ander en dus een unieke, eigen strategie is the way to go. Je wilt onderscheidend en effectief zijn in alle facetten van het digitale domein. Je wilt de markt beheersen en bepalen waar jouw markt heen gaat.

Om een digitale strategie te ontwikkelen moet je eerst de juiste vragen stellen. Hierbij kijken wij eerst naar jouw organisatie en haar doelgroep(en). Wat maakt jullie uniek? Wie zijn jullie? Waar geloven jullie in? Hoe ziet jullie doelgroep eruit? Wat wilt de doelgroep? Waar liggen de kansen? En op welke manier kunnen we die concreet maken in de vorm van meer (nieuwe) verkopen, bezoekers, leads of downloads? We nemen het allemaal mee in een op maat gemaakte digitale strategie!

De digitale strategie creëren we samen. Deel jouw uitdaging en wij bellen je zo snel mogelijk op.

Een schat aan ervaring

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Deel jouw uitdaging

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.